MasterChef Τελικός: Συγκινεί η μαμά της Μαργαρίτας: «Είδα την κόρη μου μετά από 3 χρόνια»
Media

MasterChef Τελικός: Συγκινεί η μαμά της Μαργαρίτας: «Είδα την κόρη μου μετά από 3 χρόνια»

MasterChef Τελικός: Μεγάλες εκπλήξεις έκρυβε το προτελευταίο επεισόδιο του MasterChef 5.

Μαργαρίτα και Διονύσης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής είδαν έπειτα από αρκετό καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη «έπεσε από τα σύννεφα» όταν άνοιξε η πόρτα και είδε να μπαίνει μέσα η μητέρα της Σοφία, την οποία είχε να δει τρία ολόκληρα χρόνια.
Όπως είπε η φιναλίστ η μητέρα της δουλεύει στη Ρωσία και δεν έχει καταφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ταξιδέψει έως εκεί.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως δεν έχει αναφερθεί στη ζωή της, επειδή δεν ήθελε να την αγαπήσει το κοινό για τη συγκινητική της ιστορία, αλλά γι’ αυτό που είναι.

Μετά το τέλος της χθεσινής δοκιμασίας η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τη μητέρα της, η οποία δήλωσε πολύ υπερήφανη για την κόρη της.

«Την ευτυχία, την αγάπη και τη χαρά μου δεν μπορώ να την περιγράψω. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου. Όταν μου είπαν ότι βγαίνω και πρέπει να πάω στο πλατό κόπηκαν τα πόδια μου. Μπαίνω μέσα και η Μαργαρίτα δε γύρισε να με δει. Είδε τον Χρήστο και τελείωσαν όλα. Όταν γύρισε, άρχισε να τρέχει, αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω. Εδώ και τρία χρόνια μένω στη Ρωσία. Τόσα χρόνια είχα να δω τη Μαργαρίτα. Έχω στο κινητό μου ένα πρόγραμμα και την έβλεπα από τη μικρή οθόνη του κινητού μου. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο έβαλα τα κλάματα. Είχε πει στην αδερφή της ότι θα πήγαινε στο MasterChef 5. Μου το κρατούσαν μυστικό και το έμαθα στην οντισιόν για να μην τη ζαλίζω. Πιστεύω ότι θα κερδίσει γιατί της δώσαμε δύναμη εγω και ο Χρήστος.»

Στη συνέχεια, η κ. Σοφία μίλησε για τον σύντροφο της κόρης της τον Χρήστο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλό παιδί, τον γνώρισα τώρα, αλλά είναι σαν να τον ξέρω 10 χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved