MasterChef Τελικός: To «σκ@σε» του Διονύση στην Ανούς, εξόργισε το twitter
Media

MasterChef Τελικός: To «σκ@σε» του Διονύση στην Ανούς, εξόργισε το twitter

MasterChef Τελικός: Εκνευρίστηκε ο Διονύσης με τη φασαρία του εξώστη και βγήκε εκτός εαυτού.

Ο φιναλίστ, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και τα έριξε τα μπινελίκια του δίχως να υπολογίσει κάμερες, καλεσμένους, κριτές, τους γονείς του ούτε καν το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό από μόνο του ήταν ένα μεγάλο φάουλ.

Το twitter που έτσι κι αλλιώς, όπως έχουμε δει άλλες βραδιές δεν είναι και πολύ υποστηρικτικό με τον Διονύση, εξοργίστηκε μη μπορώντας να διανοηθεί πως ο παίκτης ακόμη και τη βραδιά του τελικού, τόλμησε να γυρίσει προς την αγαπημένη του, Ανούς και να της ξεστομίσει την ατάκα: «Σκας λίγο;».

Δεν είναι η πρώτη φορά, ακόμη κι απόψε το είπε ακόμη και στη Μαρίνα, όταν η πρώην παίκτρια φώναζε ώστε να βοήθησε τη Μαργαρίτα.

Δες τα σχόλια στο twitter

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η Ανούς από την άλλη είναι πολύ υποστηρικτική μαζί του αφού σε τελευταίες της δηλώσεις, είπε:

«Νομίζω ότι ο Διονύσης γενικά έχει αδικηθεί πολύ. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε… Δεν αλλάζουν και δεν μπορούσαν να κάνουν και πράγματα, είναι αυτοί που είναι… Είναι αληθινοί, είναι αντιδραστικοί, είναι εκφραστικοί, είναι έντονοι. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν αρέσει στους περισσότερους, μην ασχολείστε. Εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το να βγαίνουμε και να λέμε μόνο τα αρνητικά των άλλων, δεν μας κάνει εμάς καλύτερους.

Το feedback ήταν ότι ο Διονύσης είναι έντονος, μερικές φορές είναι νευρικός και τα λέει έτσι όπως τα λέει. Αυτά είναι τα αρνητικά του. Θυμάμαι κάποια στιγμή, ότι είχε γίνει ένα σχόλιο, ότι ο Διονύσης γίνεται χειρότερος και πολύ πιο έντονος, όταν κλείνουν οι κάμερες, Εγώ σε αυτό διαφωνώ πλήρως, γιατί ο Διονύσης ήταν νευρικός και έντονος, όταν γινόταν η μαγειρική και η βιντεοσκόπηση, γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Όταν έκλειναν, λοιπόν, οι κάμερες, το μόνο που ήθελε ήταν να ηρεμήσει και να πάει σπίτι να χαλαρώσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved