Η Φάρμα: Αποχώρησε από το ριάλιτι και πήγε... Πράγα - Μαγικές διακοπές για πρώην παίκτρια
Media

Η Φάρμα: Αποχώρησε από το ριάλιτι και πήγε... Πράγα - Μαγικές διακοπές για πρώην παίκτρια

Η Φάρμα: Έφτασε κοντά στο φινάλε αλλά όχι στον μεγάλο τελικό! Κάτι που μάλλον δεν την... χάλασε καθόλου, αφού απολαμβάνει το ταξίδι της!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Φάρμας ο οποίος θα αναδείξει τον νικητή για το ριάλιτι του ANT1. Όπως όλα δείχνουν, ο σταθμός ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο της Φάρμας, αναζητώντας τους επόμενους παίκτες που θα ζήσουν τη δική τους εμπειρία στον αχυρώνα.

Για την ώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους φιναλίστ οι οποίοι φλερτάρουν με τη θέση του νικητή αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Ο ANT1 αποφάσισε να κάνει ένα "πάντρεμα" παικτών, βάζοντας στη Φάρμα ανθρώπους της διπλανής πόρτας αλλά και γνωστούς celebrities. Δύο μάλιστα από τα φρέσκα κορίτσια που ξεχώρισαν, ήταν οι δίδυμες αδερφές, Φένια και Έλενα Τσικιτίκου.

Οι δίδυμες δασκάλες χορού αν και έφτασαν κοντά στο μεγάλο φινάλε, δεν κατάφεραν να βρεθούν στον Ημιτελικό. Κάτι που μάλλον δεν τους χάλασε και ιδιαίτερα αν κρίνουμε από την απόφαση της Φένιας να κάνει το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό αμέσως μετά το lockdown αλλά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ANT1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved