Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Ο Federico ενθαρρύνει τη Miranda να ζητήσει συγγνώμη από τους πρώην πελάτες της. 

Η Miranda τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη του. Ο δικηγόρος του ένοικου που έχασε τη βαλίτσα του εμφανίζεται στο ξενοδοχείο και ο Ignacio αναγνωρίζει αμέσως τον μαθητή του Félix Franco και έτσι σώζει τη Virginia από την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της.

Ο Ignacio προτείνει στη Virginia να πάνε μαζί στη Βοστώνη για τη θεραπεία του και εκείνη συμφωνεί αλλά δεν ξέρει πώς να το πει στον Javo όταν την πηγαίνει να της δείξει το νέο του σπίτι. Η Lucía και η Carla βλέπουν στις εφημερίδες φωτογραφία του Javo με την Virginia από το Resort Hotel .


Η Flor βλέπει στο όνειρό της ότι αποφασίζουν με τον Dany να μείνουν φίλοι. Ο Javo ενθαρρύνει την Flor να προχωρήσει με την Jazmín αλλά εκείνη αποφασίζει σίγουρα να την φροντίσει τώρα που έχει γρίπη. Οι στιγμές που περνάνε μαζί είναι πολύ ρομαντικές.
Ο Mariano συναντά τον Poli, ένα «αγόρι» που ζει στους δρόμους και τον καλεί στο ξενοδοχείο για πρωινό. Όταν τους βλέπει η Lucía επιπλήττει το Mariano για τις παρέες του.
Η Lucía εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης. Η Carla παρατηρεί ότι φαίνεται αλλιώτικη και τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η Lucia της μιλάει και τελικά πείθεται να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να δει αν είναι έγκυος από το Mariano. Το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Η Flor ξυπνά στο κρεβάτι της Jazmín και φεύγει νωρίς για να μην γίνει κάτι και χαλάσει όλη η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Η Carla κλείνει ραντεβού με γυναικολόγο για τη Lucia.
Η Virginia και ο Javo απολαμβάνουν την πρώτη τους νύχτα στο νέο διαμέρισμα του Javo, όμως θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναβρεθούνε αφού η Virginia θα βρίσκεται στη Βοστώνη για την θεραπεία του Ignacio μια κατάσταση που ο Javo μισεί αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved