Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα δίνει πίσω στον Παναγή το δαχτυλίδι των αρραβώνων
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα δίνει πίσω στον Παναγή το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Παναγής γίνεται έξαλλος, όταν πετυχαίνει τον Νικόλα κρυμμένο στην κρεβατοκάμαρα της Κατερίνας, καβγαδίζει έντονα μαζί της κι εκείνη του δίνει πίσω το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν και οι δύο βρίσκονται έντρομοι μπροστά στον «αναστημένο» παππού τους!

Η ώρα της… αλήθειας φτάνει για όλους στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Η Κατερίνα δίνει πίσω στον Παναγή το δαχτυλίδι των αρραβώνων και μένουν πικραμένοι και οι δύο, ενώ ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη κάνουν προσπάθειες να τους τα ξαναφτιάξουν.

Ο Νικόλας, από την άλλη, έχει πλευρίσει τη Μάρμω και ζητάει να μάθει γιατί εναντιώνεται στη δομή ο Ηλίας. Η Φιλιώ έχει θυμώσει με τον Ηλία, ενώ η Κική έχει μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει με τον παπά και τη σύνοδο της εκκλησίας. Η Τούλα ετοιμάζεται να βγει ραντεβού με τον Τζίμη, ενώ ο Σίμος, αποφασίζει να πάει να τη βρει.

Η Φωτεινή κι ο Στάθης ψάχνουν τον Βαγγέλα. Τι θα κάνει ο Ηλίας για να γοητεύσει και να ρίξει τη Φιλιώ; Τι συμβαίνει με τον Νικόλα και τον Τζίμη; Πού είναι ο Βαγγέλας; Τι έκπληξη τους ετοιμάζει πάλι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved