MasterChef τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας και του Διονύση μετά το φινάλε του ριάλιτι
Media

MasterChef τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας και του Διονύση μετά το φινάλε του ριάλιτι

Masterchef τελικός: Οι δυο φιναλίστ λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις Στη φωλιά των Κου Κου!

Η Μαργαρίτα είπε σχετικά με το MasterChef: «Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα δεν το πίστευα, έμεινα λίγο παγωτό, σαν να έσβησαν όλα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έπεσα κάτω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, να χοροπηδήξω, να τρελαθώ…»!

Και πρόσθεσε: «Την ώρα που έβγαιναν οι φάκελοι σκεφτόμουν ότι θα ξεφτιλιστώ σε όλη την Ελλάδα γιατί ντρεπόμουν πολύ για το αποτέλεσμα που είχα βγάλει. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.»!

Και υπογράμμισε: «Ο Διονύσης μού έσπαγε τα νεύρα, αλλά εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθειά του και ότι έφτασε εδώ με το σπαθί του. Εδώ που φτάσαμε, ό,τι άσχημο έχουμε περάσει πρέπει να τα σβήσουμε και απλά να απολαύσουμε τη στιγμή».

Ο Διονύσης: «Όποιος και να κέρδιζε ήταν χαρά. Και οι δύο είμαστε νικητές. Το άξιζε από την αρχή. Ξέραμε από το πρώτο επεισόδιο ότι θα είναι η νικήτρια. Καλή επιτυχία, αγάπη μέσα από την καρδιά μου.»!

Και τόνισε: «Ήμουν αληθινός. Κακός; Καυστικός; Ήμουν εκεί όμως, δεν άλλαξα ποτέ, δεν αλλάζω ποτέ, δεν θα αλλάξω ποτέ. Κέρδισε ο καλύτερος»!

Δείτε τις δηλώσεις του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved