Έξαψη: Ο Μηνάς βγαίνει από τη φυλακή - Θρίλερ με τον πραγματικό ένοχο
Media

Έξαψη: Ο Μηνάς βγαίνει από τη φυλακή - Θρίλερ με τον πραγματικό ένοχο

Έξαψη: Ο Μηνάς αποφάσισε να παραδοθεί στην Αστυνομία και να προσπαθήσει μέσα από το κρατητήριο να αποδείξει την αθωότητα του. Μάλιστα, o εντοπισμός του πραγματικού ενόχου εξελίσσεται σε θρίλερ.

Η υπόθεση της Βίκυς έχει τραβήξει αρκετό καιρό όσο και αν η Μαρίνα με τον Ορφέα κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρουν τον ένοχο και να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Οι δύο αστυνομικοί ήταν σχεδόν σίγουροι πως ο Μηνάς και η 'Ιριδα ήταν ένοχοι, μέχρι τη στιγμή που νέα στοιχεία οδήγησαν τη Μαρίνα να πιστέψει πως τελικά δεν κρύβονται αυτοί πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της αδελφής της. Καταλαβαίνουν πως ο επίδοξος δολοφόνος της δημοσιογράφου είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά να καλύπτει τα ίχνη του, αλλά και να στρέφει την προσοχή τους αλλού.

Ένας άνθρωπος που ίσως έχει πιο σκοτεινά κίνητρα να θέλει τη Βίκυ νεκρή. Από την άλλη, η δημοσιογράφος κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να ανακτήσει πλήρως τη μνήμη της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, μια τυχαία συνάντηση θα γίνει αφορμή να θυμηθεί η Βίκυ στοιχεία που ξεκλειδώνουν την υπόθεση. Παράλληλα, η Μαρίνα είναι πια σίγουρη πως ο Μηνάς δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και μαζί με τον Κωστή χτίζουν τη σχέση τους από την αρχή χωρίς να υπάρχει κανένα μαύρο σύννεφο από πονώ τους.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, ο Μηνάς καταφέρνει και αποδεικνύει την αθωότητα του και η στιγμή της αποφυλάκισης του πλησιάζει. Ωστόσο, το θρίλερ για τον άνθρωπο που οργανώνει τις επιθέσεις εναντίον της Βίκυς συνεχίζεται. Και όσο εκείνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, τόσο περισσότερο κινδυνεύει η Βίκυ, καθώς κανείς δεν ξέρει ποιον πρέπει να εμπιστευτεί και ποιον όχι. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, ο Ορφέας και η Μαρίνα καταλήγουν σε κάποιον που τόσο καιρό γνώριζε εκ των έσω τόσο τις έρευνες τους όσο και τα σχέδια τους.

Ο Θάνος μπαίνει πια στο κάδρο των υπόπτων και οι δύο αστυνομικοί κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρουν στοιχεία και να τον οδηγήσουν στον ανακριτή προκειμένου να ομολογήσει τις πράξεις του. Η Μαρίνα και ο Ορφέας, όμως, είναι πολύ προσεκτικοί. Η ίδια κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης εναντίον του πριν καταλάβει ο Θάνος ότι έχει μπει στο στόχαστρο τους. Ο Ορφέας την καθησυχάζει και πια ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της υπόθεσης.

Τότε, ο Μηνάς αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο το διάστημα που κρυβόταν όσο και μέσα στο κρατητήριο. Ο ίδιος, όμως, ζητάει να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντα του και μαζί με τον Ορφέα ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved