Η Φάρμα Τελικός: Ψηφοφορία - θρίλερ! Ο Γκρέκας αναδείχτηκε νικητής και πήρε τα 50.000 ευρώ
Media

Η Φάρμα Τελικός: Ψηφοφορία - θρίλερ! Ο Γκρέκας αναδείχτηκε νικητής και πήρε τα 50.000 ευρώ

Η Φάρμα Τελικός: Οι τέσσερις φιναλίστ μπήκαν στον αχυρώνα και έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό - Τα highlights της βραδιάς και το αντίο του παρουσιαστή!

Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι του ANT1. Τη φετινή σεζόν η Φάρμα επέστρεψε στη μικρή οθόνη με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο σταθμός μάλιστα αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι κάνοντας ένα... πάντρεμα παικτών από celebrities αλλά και προσωπικότητες της διπλανής πόρτας.

Κάθε εβδομάδα δύο άνδρες ή δύο γυναίκες, μπαίνανε στον αχυρώνα περνώντας από μια σειρά δοκιμασιών από την οποία θα προέκυπτε και εκείνος/η που θα αποχωρούσε. Πολλές ήταν και οι προσθήκες που είδαμε φέτος στη Φάρμα, όπως αυτή του Κώστα Γκρέκα.

Οι βραδιά του τελικού έφτασε και η αγωνία για τους τέσσερις φιναλίστ χτύπησε κόκκινο. Ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρερασάκη, ο Ντούπης, και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έφτασαν μέχρι το τέλος και πολύ κοντά στα 50.000 ευρώ!

Μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε πριν το φινάλε καθώς στη Φάρμα επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες προκειμένου να εμψυχώσουν τους φιναλίστ αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελευταίο γύρο αγωνισμάτων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρακολουθήσαμε αποσπάσματα από τις πιο.. δυνατές στιγμές του ριάλιτι. Στο επίκεντρο φυσικά οι τέσσερις φιναλίστ αλλά και το ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τον μεγάλο τελικό. Οι παλιοί παίκτες θα έπρεπε να δηλώσουν με ψηφοφορία την προτίμησή τους για τη θέση του νικητή. Εκείνος με τις περισσότερες ψήφους θα είχε αυτόματα και ένα μεγάλο bonus στην βαθμολογία των αγωνισμάτων.

Αμέσως μετά το τέλος των δοκιμασιών, ο παρουσιαστής άνοιξε μία μία τις ψήφους. Εκείνος που θα είχε και τους περισσότερους θα έπαιρνε αυτόματα 20 μονάδες bonus στην τελική βαθμολογία. Επομένως όλα μπορούσαν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Μεγάλος νικητής της Φάρμας 2021 αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved