Η Φάρμα: Ο Γκρέκας έδωσε «στεγνά» τους πρώην συμπαίκτες του – Οι αποκαλύψεις και τα νευρά
Media

Η Φάρμα: Ο Γκρέκας έδωσε «στεγνά» τους πρώην συμπαίκτες του – Οι αποκαλύψεις και τα νευρά

Η Φάρμα: Μεγάλος νικητής του τελικού που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (10-06) αναδείχτηκε ο Κώστας Γκρέκας.

Τα spoilers έπεσαν μέσα αφού καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει ότι ο Κώστας Γκρέκας θα ήταν εκείνος που θα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο.

Το πρωί της Παρασκευής ο νικητής της Φάρμας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό κι έκανε αποκαλύψεις.

Οι φανατικοί της Φάρμας είχαν εντοπίσει πως μια συγκεκριμένη «κλίκα» μέσα στο ριάλιτι είχα απομόνωση το μοντέλο, καθώς το θεωρούσαν φαβορί. Είναι η παρέα που έφτασε μαζί του στον τελικό. Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρής και Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Ο Κώστας Γκρέκας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στον ημιτελικό υπήρξε αδικία καθώς ενώ οι κανονισμοί απαγόρευαν την οποιαδήποτε βοήθεια, αυτό δεν έγινε καθώς υπήρξε βοήθεια μεταξύ τους στα αγωνίσματα.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια. Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός». Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Γκρέκας αποκάλυψε και το παράπονο του. «Ένιωσα μόνος μου εναντίον τεσσάρων», αυτό του είχε προκαλέσει νεύρα και ένιωθε την αδικία.

«Ο Στράτος ήταν ο μόνος που με στήριξε…», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved