MasterChef: Ξέσπασε ο Διονύσης για την Ανούς! Οι φήμες για κακομεταχείριση και η αλήθεια
Media

MasterChef: Ξέσπασε ο Διονύσης για την Ανούς! Οι φήμες για κακομεταχείριση και η αλήθεια

MasterChef: Ξέσπασμα βαρύ από τον Διονύση Σαρακίνη.

Ο παίκτης του MasterChef που λίγο έλειψε να είναι ο μεγάλος νικητής, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, οπού μίλησε για όλα.

Ο Διονύσης δεν δίστασε να αναφερθεί στην σχέση του με την Ανούς ενώ αποκάλυψε πως συγκατοικούν.

Ο ίδιος ξέσπασε με αφορμή ορισμένα σχόλια που έχουν γραφτεί στα social media και ανέφεραν πως κακομεταχειρίζεται στη σύντροφό του.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά.

Έχω ακούσει ότι βαράω και κακομεταχειρίζομαι τη Ανούς. Άκουσα πάρα πολλά. Δεν έχω σηκώσει χέρι σε γυναίκα ποτέ στη ζωή μου. Το κρίνω και το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Λέω “μέχρι και εκεί γιατί να σου κάνουν πόλεμο και να λένε πως τα κάνεις αυτά”. Είναι πολύ λάθος και πολύ φάουλ αυτό. Προσπαθώ να μη διαβάζω», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved