Η Φάρμα Tελικός: Ο Γκρέκας έκανε comeback στο instagram ως νικητής! Η πρώτη ανάρτηση
Media

Η Φάρμα Tελικός: Ο Γκρέκας έκανε comeback στο instagram ως νικητής! Η πρώτη ανάρτηση

Η Φάρμα Tελικός: Ο Κώστας Γκρέκας, κέρδισε το αυτοκίνητο αλλά και το μεγάλο ποσό των 50.000 ευρώ - Η φωτογραφία και το πρώτο του μήνυμα στο instagram.

Φινάλε για τη Φάρμα. Το βράδυ της Πέμπτης 10/6 προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός για το ριάλιτι του ANT1, το οποίο πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν. Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε στον αχυρώνα τους τέσσερις φιναλίστ, λίγο πριν δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τη θέση του νικητή.

Μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε πριν το φινάλε καθώς στη Φάρμα επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες προκειμένου να εμψυχώσουν τους φιναλίστ αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελευταίο γύρο αγωνισμάτων.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τον μεγάλο τελικό. Οι παλιοί παίκτες θα έπρεπε να δηλώσουν με ψηφοφορία την προτίμησή τους για τη θέση του νικητή. Μετά το τέλος των αγωνισμάτων, οι ψήφοι προστέθηκαν στις βαθμολογίες των παικτών.

https://www.instagram.com/p/CP9Ofy5qXM8

Μεγάλος νικητής ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος κέρδισε το αυτοκίνητο αλλά και το μεγάλο ποσό των 50.000 ευρώ. Λίγες ώρες μετά και ο ίδιος έκανε comeback στα social media με την πρώτη του ανάρτηση μετά τη Φάρμα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved