Κλέλια Ρένεση: «Η Μουρμούρα έχει πολλά ακόμη να δώσει στον κόσμο»
Media

Κλέλια Ρένεση: «Η Μουρμούρα έχει πολλά ακόμη να δώσει στον κόσμο»

Κλέλια Ρένεση - Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μαζί και στην επόμενη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Alpha - Όσα αποκάλυψαν για τη συνεργασία τους

Για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη μίλησαν στη νέα τους κοινή συνέντευξη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση, οι οποίοι θα... μουρμουρίζουν και την επόμενη σεζόν στην πετυχημένη κωμική σειρά του Alpha.

Όσα αποκάλυψε η Κλέλια Ρένεση...

- Είχε γερά θεμέλια η περσόνα που δημιουργήσατε εσείς αλλά και η ομάδα σεναριογράφων, για να έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό;


"Η Καίτη είχε δουλευτεί πολύ καιρό πριν μπω εγώ στη σειρά, από τη συγγραφική ομάδα (Παναγιώτης Χριστόπουλος) της "Μουρμούρας”. Είχαν ήδη βρει τα γενικά πλαίσια της περσόνας, έμενε το "αλατοπίπερο”. Μόλις επιλέχτηκα εγώ για Καίτη, προσθέσαμε δυο-τρία στοιχεία ώστε να είναι πιο προσιτή σε εμένα. Τα θεμέλια ήταν όντως γερά, γιατί πατούσαν σθεναρά στον αντίποδα του Ηλία. Ένας συντηρητικός εφοριακός να συναντηθεί με μια περσόνα... μπαρούτι όπως η Καίτη!".

- Η σειρά κάνει "πρωταθλητισμό" σε τηλεθέαση, ενώ ετοιμάζεστε για την 9η σεζόν...

"Η 9η σεζόν είναι σαφώς μια ένδειξη ότι ο κόσμος έχει ακόμα ανάγκη να απολαμβάνει τη "Μουρμούρα” και ότι η σειρά έχει ακόμα να δώσει στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεισφέρω σ’ αυτόν τον αγώνα".

Όσο αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης...

- "Μη σταματάτε να μουρμουράτε", θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν της επιτυχίας σας, που αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο;


"Η μουρμούρα είναι το απαραίτητο "αλατοπίπερο” της σχέσης. Το πιστεύετε ή όχι, είναι αυτή που δείχνει πως ενδιαφέρεσαι για τον άλλον και δεν αφήνεις να σε ρουφήξει η συνήθεια και η πλήξη της καθημερινότητας. Οπότε ναι! "ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ!”".

- Πρόσω ολοταχώς για 9η σεζόν, φτάνοντας τη νέα χρονιά τα 700 επεισόδια;

"Η 9η χρονιά ήταν δεδομένη, μετά την ανταπόκριση του κοινού, που μας θεωρεί οικογένειά του. Πιστεύω πως θα τους χαρίσουμε παραπάνω από 700 επεισόδια".


- Ίσως υπάρξει και 10η σεζόν;

"Από την πρώτη χρονιά το είπα -και ακόμη το υποστηρίζω- πως θα πάμε για δέκα χρόνια. Άλλωστε, η "Μουρμούρα” είναι απολαυστική και για εμάς τους ηθοποιούς, το συνεργείο, την παραγωγή, το κανάλι".

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved