Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας και Καίτη παντρεύονται στον νέο κύκλο της σειράς;
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας και Καίτη παντρεύονται στον νέο κύκλο της σειράς;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η τηλεοπτική σειρά του Alpha πήρε το πράσινο φως και την επόμενη σεζόν και ο Κυρ' Ηλίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ρόλου του...

Βρίσκεται στην Μουρμούρα από την πρώτη σεζόν της σειράς και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και μίλησε για τη σχέση του Ηλία με την Καίτη.

- "Μη σταματάτε να μουρμουράτε", θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν της επιτυχίας σας, που αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο;

"Η μουρμούρα είναι το απαραίτητο "αλατοπίπερο” της σχέσης. Το πιστεύετε ή όχι, είναι αυτή που δείχνει πως ενδιαφέρεσαι για τον άλλον και δεν αφήνεις να σε ρουφήξει η συνήθεια και η πλήξη της καθημερινότητας. Οπότε ναι! "ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ!”".

- Πρόσω ολοταχώς για 9η σεζόν, φτάνοντας τη νέα χρονιά τα 700 επεισόδια;

"Η 9η χρονιά ήταν δεδομένη, μετά την ανταπόκριση του κοινού, που μας θεωρεί οικογένειά του. Πιστεύω πως θα τους χαρίσουμε παραπάνω από 700 επεισόδια".

- Ο Ηλίας Χαραμής συνεχίζει ακμαιότατος, χωρίς σημάδια κόπωσης;

«Ακούραστος, προσπαθεί να καταλάβει πώς θα διαχειριστεί μια γυναίκα και μια σχέση . Αυτή η προσπάθεια τον γυμνάζει καλύτερα και από γυμναστή­ριο».

- Ερωτευμένος με την Καίτη, αλλά δεν βλέπουμε γάμο. Θα φάμε κουφέτα τη νέα σεζόν ή θα συνεχιστεί το παιχνίδι σκύ­λου - γάτας;

«Αυτό μόνο οι συγγραφείς μας το ξέρουν και μας το κρατούν ακόμη κρυφό. Κουφέτα θα φάω; Ξύλο θα φάω; Πραγματικά δεν ξέρω».

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved