Τελευταία εξέλιξη: Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη
Media

Τελευταία εξέλιξη: Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη

Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη λόγω εχεμύθειας!

Η εκπομπή, Ευτυχείτε έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

Η Έλενα Πολυκάρπου είπε: «Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν να μην αποκαλύψει τίποτα για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γίνει θα έχει οικονομική ρήτρα…»!

«Το θέμα ξεκίνησε όταν ερχόμενος από την Αυστραλία στο αεροδρόμιο λέγοντας ότι θα είναι ο παρουσιαστής ουσιαστικά του Big Brother και είπε πράγματα που συνήθως λέγονται από το κανάλι και υπήρχαν λεπτομέρειες όπως υπέγραψα πριν δύο μήνες ότι το συμβόλαιό μου έχει ισχύ ένα χρόνο…Καταγγέλλει το συμβόλαιο του Τσαλίκη για λόγω εχεμύθειας…» ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.

"Με τον ΣΚΑΙ έχω ένα συμβόλαιο το οποίο και έχει υπογραφεί πριν φύγω για την Αυστραλία. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύει από τις 15 Απριλίου συγκεκριμένα και αφορά την παρουσίαση του Big Brother, όπου και είπα πως θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Τα καθήκοντά μου ως παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου αφού μας είχαν πει ότι μεταξύ 20 Αυγούστου και 20 Σεπτέμβρη θα βγει στον αέρα και το πρώτο επεισόδιο", είχε πει ο τραγουδιστής. Και πρόσθεσε: "Δεν τρελάθηκα και άρχισα να ανακοινώνω συνεργασίες με εκπομπές γιατί σήμερα είδα και άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να ανακοινώσω κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα τυχαία".

Και υπογράμμισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή Ευτυχείτε πως μπορεί να ακούγονταν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα του έδινε να παρουσιάσει ένα άλλο παιχνίδι, αλλά τελικά δεν ενδέχεται κάτι τέτοιο!

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με την τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Γιώργο Τσαλίκη και το Big Brother!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved