Love it: Η διευθύντρια του Life Style περιεχομένου της DPG μιλά για τα Top θέματα της showbiz
Media

Love it: Η διευθύντρια του Life Style περιεχομένου της DPG μιλά για τα Top θέματα της showbiz

Love it: To Gossip-tv παραμένει πρώτο στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού - Όσα αποκάλυψε η Διονυσία Ζαπατίνα στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν ξεκίνησε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Έρωτες που απασχόλησαν, εγκυμοσύνες και φρέσκα πρόσωπα εντάχθηκαν και φέτος στις σκαλέτες των εκπομπών με το κοινό να σπεύδει να μάθει περισσότερα μέσα από το διαδίκτυο.

Πρώτη επιλογή πάντα το Gossip-tv το οποίο καθημερινά φιλοξενεί όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της tv αλλά και τους αγαπημένους celebrities.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/6 η Διονυσία Ζαπατίνα - Διευθύντρια Life Style Περιεχομένου της DPG φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου, πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, θέλησε να μάθει όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τα Top θέματα του διαδικτύου.

Στο επίκεντρο, ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος σύντομα θα γίνει πατέρας, αλλά και οι ξέφρενοι χοροί της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Διονυσία Ζαπατίνα με την μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο των media και του διαδικτύου, απάντησε σε όλες τις απορίες της Ιωάννας Μαλέσκου, σε μια συζήτηση γεμάτη μόνο ευχάριστες ειδήσεις για τους Έλληνες celebrities, έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα για όλους.

Δείτε τα σχετικό απόσπαμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved