Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέες περιπέτειες για την Ελένη - Τα βασανιστήρια από τον Ακύλα
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέες περιπέτειες για την Ελένη - Τα βασανιστήρια από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Το νέο spoiler για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 αφορά στην Ελένη και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Ο Ακύλας και η Ελένη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα νέα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Ο νέος αδίστακτος πρωταγωνιστής, παίρνει τη θέση του Βόσκαρη και του Δούκα μαζί, αποτελώντας τον νέο κακό χαρακτήρα που θα μας καθηλώσει και σίγουρα θα μισήσεις.

Στο στόχαστρό του θα βρεθεί η Λενιώ, η οποία, μαζί με τις αδελφές της, ήταν έμμεσα υπαίτιες για τον θάνατο του αδερφού του, Αχιλλέα.

Ο Μιλτιάδης πέθανε αλλά η ανάγκη για εκδίκηση δεν θα σβήσει. Μόνο που, δε θέλει να εκδικηθεί μόνον ο Ακύλας, αλλά και ο Μελέτης, ο οποίος έχασε δύο καλούς του φίλους στο σπίτι των Σταμίρη: Τον Σέργιο Σεβαστό και τον Αχιλλέα Μεγαρίτη.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, Ζωή και τα δύο τους παιδιά. Είναι ήδη προετοιμασμένος για όσα θα ακολουθήσουν, με την άφιξή του να μην είναι τυχαία. Ο Μελέτης έχει καταφέρει να τον πείσει πως ο στόχος είναι οι αδερφές Σταμίρη. Έτσι, ο Ακύλας θέτει ως στόχο την καταστροφή της Λενιώς, με το μαρτύριό της να ξεκινάει άμεσα.

Η εξορία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Η Ελένη θα αρχίσει να ζει ξανά με τον φόβο, ενώ δε θα διστάσει να μπει μπροστά, όπως έκανε πάντα, για να προστατεύσει τις αδελφές της. Έτσι, όλο το βάρος για τον φόνο του Αχιλλέα θα πέσει πάνω της. Ο Λάμπρος θα δεχτεί τα ίδια βασανιστήρια με την αγαπημένη του, καθώς δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό της.

Η Ελένη θα εξοριστεί στην Λέρο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν οριστικά για την ίδια. Ο Ακύλας θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του και τον Δούκα, εκείνος, όμως, δε θα δεχτεί να συνεργαστεί στο παιχνίδι εκδίκησης. Σύμφωνα με το TiVi, στόχος του είναι να ευνοηθεί από την εξουσία αυτή, χωρίς να μπλεχτεί ξανά στα ίδια μονοπάτια.

Ο μόνος που θα συμπαρασταθεί στα σχέδια του Ακύλα, θα είναι ο Μελέτης. Σιχαίνεται τις αδελφές Σταμίρη και τις θεωρεί υπεύθυνες για όλα. Θα κάνει τα πάντα για να μη μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις τους.

Ο εφιάλτης ξεκινάει για την πρωταγωνίστρια. Μόνο που Ακύλας δεν υπολογίζει πως τα βάσανα και οι δυσκολίες, έχουν κάνει ακόμα πιο σκληρή την Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved