Elif: Η Σουρεϊγιά σκέφτεται να φύγει για πάντα
Media

Elif: Η Σουρεϊγιά σκέφτεται να φύγει για πάντα

Elif: Η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και περισσότερο κοντά και όσοι τους ζουν είναι σίγουροι πως σύντομα θα εκδηλώσουν τα αισθήματά τους.

Ωστόσο, αυτό το δέσιμο έχει καταλάβει και η Παρλά και κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, η Σουρεϊγιά αρχίζει να πιστεύει πως ο Κερέμ είναι ερωτευμένος με την Πάρλα και σκέφτεται να φύγει για πάντα.
Όλα αρχίζουν όταν ο Κερέμ υπόσχεται στην Ελίφ να δουν μια ταινία μαζί το βράδυ. Ο ίδιος στη συνέχεια πηγαίνει στην εταιρεία μαζί με τη Σουρεϊγιά, καθώς έχουν επαγγελματική συνάντηση. Η Παρλά φτάνει κι εκείνη στην εταιρεία για να δει τον νεαρό, αλλά η Φιλίζ την ενημερώνει πως βρίσκεται σε σύσκεψη και είναι αναγκασμένη να τον περιμένει για ώρες.
Όταν ο Κερέμ επιστρέφει στο γραφείο του, βρίσκει εκεί την κοπέλα, η οποία του ζητάει μια χάρη, να τη βοηθήσει να περάσει τις εξετάσεις αγγλικών, που είναι σε δύο ημέρες. Αυτό, βέβαια, είναι ένα ακόμη σχέδιό της για να βρίσκεται κοντά του. Εκείνος αναγκάζεται να δεχθεί και έτσι λίγη ώρα μετά μελετούν αγγλικά σε μια καφετέρια όπου εκεί ξεκινάει το δεύτερο μέρος του σχεδίου της Παρλά.


Ένας φίλος της, ο Τσαγκλάρ, εμφανίζεται και υποδύεται τον θυμωμένο αγαπημένο της. Ο Κερέμ, για να την προστατέψει, λέει ψέματα πως η Παρλά είναι το κορίτσι του και το σχέδιό της έχει επιτυχία. Η Σουρεϊγιά είναι στο πάρκο με την Μπιρτσέ και η τελευταία καταλαβαίνει πως είναι θλιμμένη και πως ζηλεύει την Πάρλα, αν και το αρνείται. Από την άλλη, ο Κερέμ νιώθει άσχημα για την Παρλά και θέλει να την πάει σπίτι της με ασφάλεια, αλλά εκείνη του λέει πως θα έρθει να την πάρει ο πατέρας της, και ο Κερέμ φεύγει. Αμέσως η κοπέλα τηλεφωνεί στον Τσαγκλάρ να συναντηθούν και του δίνει συγχαρητήρια επειδή έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του. Λίγο μετά, η Σουρεϊγιά ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κερέμ να έρχεται τη σωστή ώρα για να δουν την ταινία με την Ελίφ. Ο νεαρός της εξηγεί ότι βοηθούσε την Παρλά με τα αγγλικά και της λέει και το περιστατικό με τον Τσαγκλάρ.
Την επόμενη μέρα, η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ λέγοντάς του πως φοβάται μήπως ο Τσαγκλάρ προσπαθήσει να της κάνει ξανά κακό επειδή άκουσε τον Κερέμ να λέει πως είναι το αγόρι της. Η Σουρεϊγιά ζηλεύει επειδή ξέρει ότι ο Κερέμ μιλάει στο τηλέφωνο με την Παρλά και η ζήλια που νιώθει της προκαλεί νεύρα, που τα ξεσπάει στον νεαρό και καβγαδίζουν.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα προσπαθεί να διορθώσει την άσχημη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Κερέμ.Έτσι, αφήνει ένα σημείωμα στο δωμάτιό του ζητώντας του να βρεθούν σε ένα μέρος που συνήθιζαν να πηγαίνουν όταν ήταν παιδιά. Ο Κερέμ κατευθύνεται εκεί, ενώ, σύμφωνα με το my tv, η Παρλά φτάνει στην έπαυλη. Πηγαίνει στο δωμάτιο του, αλλά αντί για τον Κερέμ βρίσκει το σημείωμα της Σουρεϊγιά και καταλαβαίνει πως έχει πάει να τη συναντήσει. Πράγματι, οι δύο νέοι αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια και επιτέλους είναι μόνοι τους χωρίς την παρουσία της Παρλά. Αργότερα η Βιλντάν παραδίδει στη Σουρεϊγιά την αλληλογραφία της και η κοπέλα δέχεται μία πρόταση για δουλειά στην Αγγλία. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Από τη μία δεν θέλει να φύγει μακριά από τον Κερέμ, αλλά από την άλλη κάθε μέρα που περνάει ο νεαρός και η Παρλά έρχονται όλο και πιο κοντά και αυτό την πληγώνει. Το σχέδιο της τελευταίας να τους χωρίσει ολοκληρώνεται, καθώς η Σουρεϊγιά, όπως θα δούμε, σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved