Survivor: Ο Κόρο για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση - Τα κλάματα του Ηλία και το βαρύ κλίμα
Media

Survivor: Ο Κόρο για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση - Τα κλάματα του Ηλία και το βαρύ κλίμα

Survivor: Ήρθε και η στιγμή του Κόρο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Για μια ακόμη φορά τα spoilers έπεσαν μέσα. Ο Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα έκανε τρία στα τρία αφού απόψε (16-06) κέρδισε για τρίτη σερί φορά την ατομική ασυλία. Δύσκολο όμως καθώς στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα.

Το ζευγάρι παικτών βρέθηκε αντιμέτωπο σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε ο Σάκης.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο παίκτης θα επέλεγε τον Γιώργο Κόρομι ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως ο ίδιος είπε με τον Ηλία Μπόδγανο είχαν έρθει πιο κοντά. Η περίπτωση να επέλεγε την Μαριαλένα δεν έπαιζε ούτε μια στο εκατομμύριο επομένως η τελική τριάδα διαμορφώθηκε με την υποψηφιότητα του Κόρο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι είναι πλέον στη διάθεση του κοινού.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ στο συμβούλιο καθώς ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε νιώθει πως αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος.

Μετά την επιλογή του Σάκη λοιπόν, οι εναπομείναντες Amigos είναι σε φάση διάλυσης καθώς ένας από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα πριν τον τελικό.

Την Κυριακή θυμίζουμε ότι θα δούμε τους παίκτες πριν την αποχώρηση φυσικά, να αγωνίζονται με τους παίκτες του Ρουμάνικου Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved