Survivor: Σάκης Κατσούλης: Καταπέλτης η πρώην του, Έλλη Γελεβεσάκη: «Η Μαριαλένα είναι το πιόνι του»
Media

Survivor: Σάκης Κατσούλης: Καταπέλτης η πρώην του, Έλλη Γελεβεσάκη: «Η Μαριαλένα είναι το πιόνι του»

Survivor: Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα, Έλλη Γελεβεσάκη, είναι και πρώην σύντροφος του Σάκη Κατσούλη και αυτό έγινε γνωστό σήμερα στο Ευτυχείτε.

Η Έλλη Γελεβεσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ok! που θα κυκλοφορήσει αύριο εκτάκτως και τα όσα είπε για τον Σάκη Κατσούλη σίγουρα θα συζητηθούν.

Πιστεύεις ότι ο Σάκης μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα;

«Όχι. Θεωρώ ότι ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος για το Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται την Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα».

Δηλαδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για να κερδίσει την Μαριαλένα;

«Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ!

Οι μαμάδες έχουν ένστικτο και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Για να βγει και να τα πει, προφανώς ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Εμένα μου ακούγονται πολύ λογικά αυτά που είπε»

Ακούγεται ακόμη ότι ο Σάκης σκέφτεται να της κάνει πρόταση γάμου.

«Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με την Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί της όμως. Αν μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved