Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εκτάκτως απόψε το «Φως στο Τούνελ» - Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη
Media

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εκτάκτως απόψε το «Φως στο Τούνελ» - Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Εκτάκτως απόψε η εκπομπή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Το «Φως στο Τούνελ» ανάβει εκτάκτως τα φώτα του αύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και την ομολογία του συζύγου της για τον φόνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται τώρα στο φως.

Πώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του».

Στο φως οι συνομιλίες του 32χρονου πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ήταν 11 Μάϊου όταν οι αστυνομικοί μπαίνοντας από το παράθυρο της πίσω αυλής της μεζονέτας στην πάροδο της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά αντίκρισαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Την 20χρονη Καρολάιν δολοφονημένη δίπλα από το 11 μηνών κοριτσάκι της και τον 32χρονο σύζυγό της λίγο πιο δίπλα δεμένο.

Σαράντα σχεδόν ημέρες πέρασαν από το στυγερό έγκλημα που μία εικοσάχρονη άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της.

Η αστυνομία έφτασε στην άκρη του νήματος.

Χθες, 17 Ιουνίου, λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Λίγες ώρες πριν την εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό το τρέιλερ της έκτακτης εκπομπής σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Δείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved