Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του ALPHA
Media

Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του ALPHA

Σασμός: H νέα ερωτική δραματική σειρά, έρχεται από τη νέα σεζόν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha!

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς πραγματοποίησαν δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day".

Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ακουστεί και η πρώτη κλακέτα.

Διαβάστε τις δηλώσεις των ηθοποιών:

Δημήτρης Λάλος: «Ο Σασμός είναι το αντίθετο της βεντέτας. Αυτό θέλει να δείξει η σειρά. Τι θα πει να συμφιλιώνεται ο κόσμος. Μπορεί να υπάρχει μια έχθρα, αλλά υπάρχει και αγάπη. Και μέσα από την αγάπη… προχωράει η ζωή».

Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, γιατί αφορά στην παράδοση ενός τόπου, που πολιτισμικά έχει πολύ μεγάλη αξία για την Ελλάδα και για μας τους Κρητικούς. Eχω την εντύπωση ότι αυτή η σειρά θα είναι ορόσημο στην ζωή μου. Ο γιος μου είναι ένας από τους πολύ ισχυρούς λόγους που κάνω το Σασμό με τόση αγάπη. Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις αυτή την πραγματική σχέση μητέρας και γιου. Eχω μεγάλο σεβασμό στην επαγγελματική ιδιότητα του γιου μου. Θα είναι σχολειό αυτή η δουλειά! Θα μάθω κι άλλα πράγματα!».

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ανυπομονώ να βρεθώ με την μητέρα μου για πρώτη φορά σε μια δουλειά. Είναι μεγάλη ευκαιρία να το ζήσουμε και να το καταγράψουμε…».

Μιχάλης Αεράκης: «Είμαι συγκινημένος. Η ιστορία που θα διαδραματιστεί τον Σεπτέμβρη στον Alpha είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Κατάγομαι από τα Ανώγεια, από τον Πάνω Μυλοπόταμο…εκεί υπάρχει ο Σασμός… Είμαι επίσης συγκινημένος γιατί θα παίξω τον ρόλο του παπά Μιχάλη. Ο παππούς μου ήταν παπάς στα Ανώγεια, κι έχω ιδιαίτερη συγκίνηση που θα προσπαθήσω να παίξω τον παππού μου».

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη….Υποδύομαι την Άννα Αγγελάκη…».

Θανάσης Πατριαρχέας: «Αγάπησα από την αρχή τη σειρά…οι συνεργάτες είναι απίστευτοι κι όλοι οι συντελεστές…».

Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη…οι συνάδελφοι ήταν από τους πρωταρχικούς λόγους που είπα το ναι, θέλω πολύ να το κάνω…».

Δημήτρης Ήμελλος: «Υποδύομαι τον διοικητή της Αστυνομίας, Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος φροντίζει να αποτρέπει τις βεντέτες…».

Κώστας Κωστόπουλος (σκηνοθέτης): «Σε επίπεδο τεχνικών και ηθοποιών, στον Σασμό βρίσκεται αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση».

Μαρία Πρωτόπαππα: «Είχα πολύ καιρώ να κάνω τηλεόραση. Τώρα που βρήκα ωραίο σενάριο και καλούς συνεργάτες, νιώθω πολύ δυνατή να το κάνω…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved