Survivor spoiler: Νύχτα θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση της Χαμπέρη!
Media

Survivor spoiler: Νύχτα θρίλερ στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση της Χαμπέρη!

Survivor spoiler: Η Ελένη Χαμπέρη έφυγε και… έγινε χαλασμός στον Άγιο Δομίνικο!

Η τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός μετά την απόφαση του κοινού να διώξει από το παιχνίδι την Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη έφυγε και έμειναν ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και η μοναδική γυναίκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μετά την αποχώρησή της και αφού είχαν επιστρέψει οι παίκτες στην παραλία και κοιμόντουσαν στην καλύβα τους ξέσπασε βιβλική καταστροφή και οι παίκτες πανικοβλήθηκαν. Ξύπνησαν, τυλίχτηκαν με την κουβέρτα και έμειναν άγρυπνοι όλη νύχτα!

Ο Γιώργος Κορόμι τόνισε πως η καλύβα τους πλημμύρισε και ότι κοιμήθηκαν όλοι μέσα στα νερά, ενώ τόνισε πως αν ήταν η Ελένη ακόμα στο survivor θα είχε μπει στο μπαούλο!

Στη συνέχεια του νέου επεισοδίου θα δούμε τον πρώτο αγώνα για την ασυλία. Ποιος θα κερδίσει και ποιον θα βγάλει στον τάκο;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι, οι τηλεθεατές αποφάσισαν να κρατήσουν τους πιο παλιούς παίκτες του ριάλιτι καθώς μην ξεχνάμε ότι Κόρο και Ασημακόπουλος είναι στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη μέρα του φετινού κύκλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης την εβδομάδα που πέρασε έκανε τρία στα τρία αφού κέρδισε σερί τις ατομικές ασυλίες. Στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα οπότε και αναμετρήθηκαν σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε τελικά ο Σάκης.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο νικητής θα επέλεγε τον Γιώργο Κόρομι ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως ο ίδιος ο Σάκης είπε, με τον Ηλία Μπόδγανο είχαν έρθει πιο κοντά.

Η περίπτωση να επέλεγε τη Μαριαλένα δεν έπαιζε ούτε μια στο εκατομμύριο επομένως η τελική τριάδα διαμορφώθηκε με την υποψηφιότητα του Κόρο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι ήταν πλέον στη διάθεση του κοινού.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και στο τελευταίο συμβούλιο, αφού ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε ένιωθε πως αυτό το ταξίδι έφτανε στο τέλος του. Η Ελένη έφυγε και πλάνταξαν στο κλάμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved