Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Καινούργιου για τους followers του Μπάμπη που αυξάνονται στο Instagram
Media

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Καινούργιου για τους followers του Μπάμπη που αυξάνονται στο Instagram

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, γιατί είδε ότι αυξάνονται οι followers του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 32χρονου πιλότου που δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή, Ευτυχείτε ασχολήθηκε και σήμερα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/6) ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως σκηνοθέτησε τη ληστεία στα Γλυκά Νερά. Από εκείνη την στιγμή ανάμεσα στα ερωτήματα που προκλήθηκαν ήταν και το γεγονός πως οι followers στο Instagram του πιλότου άρχισαν να αυξάνονται και έχει φτάσει στις 18 χιλιάδες.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τους followers του Μπάμπη Αναγωστόπουλου είπε: «Το «έξω τι λένε για εμένα» είναι ερώτηση που έκανε στους αστυνομικούς; Τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος γι' αυτόν; Έχουν πει ψυχολόγοι που έχουν κάνει την ανάλυση πόσο ναρκισσιστής είναι. Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, δέκα ημέρες μετά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει «καλό ταξίδι αγάπη μου». Και να πω και κάτι γι' αυτό το Instagram που είναι ανοιχτό και έχει πάει στις 18 χιλιάδες followers. Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείται; Να μπείτε μέσα να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε, να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Πραγματικά σας το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να πας να το, βρίσεις και να τον καταραστείς ναι γιατί να τον ακολουθήσεις;»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω από την εκπομπή Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved