Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Είναι η τελευταία μέρα στο ξενοδοχείο. Όλα είναι ή έχουν ήδη συσκευαστεί.

Οι αδελφές αισθάνονται λίγο νοσταλγικές, δεν ξέρουν τι θα τους συμβεί. Το ίδιο συμβαίνει με τους υπαλλήλους. Η διάθεση της Lucia αλλάζει συνεχώς, αλλά ορθώνει ανάστημα μόλις νιώσει ότι εκτίθεται.

Ο Javo συναντά τον Ignacio για να του πει να μην κοροϊδεύει τη Virginia ότι είναι άρρωστος. Ωστόσο, η Virginia τον εμπιστεύεται ακόμα. Ο Federico κατηγορεί τον Leo για το κλείσιμο του διαμερίσματος όπου επρόκειτο να κοιμηθεί με τη Miranda, γεγονός που κάνει τη Miranda να πάει στο διαμέρισμα του Damian. Η Virginia ευχαριστεί την Jazmín που ήταν στη ζωή της αδερφής της και την αγαπούσε. Η Carla εξακολουθεί να είναι στη Νέα Υόρκη και να στέλνει βίντεο στο Federico. Δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Fernán, όπου της ζητά να δειπνήσουν μαζί. Έρχεται από το Λονδίνο, έκανε το ταξίδι αυτό ειδικά για εκείνη.

Η Virginia αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καταφέρνει να προγραμματίσει την επόμενη μέρα μια τηλεδιάσκεψη με τις αδελφές της. Προσπαθεί επίσης να πείσει την Carla να επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες. Η Virginia, η Miranda και η Flor βρίσκουν παρηγοριά από τους Javo, Damián και Jazmín αντίστοιχα επειδή αισθάνονται άσχημα, αφού πρέπει να φύγουν από το ξενοδοχείο. Η τελευταία μέρα έρχεται και η προθεσμία είναι σήμερα. Οι αδελφές πρέπει να συναντηθούν στο γραφείο του συμβολαιογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved