8 λέξεις: Ο Φρίξος πάει στην αστυνομία - Τι καταγγέλλει;
Media

8 λέξεις: Ο Φρίξος πάει στην αστυνομία - Τι καταγγέλλει;

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (22/6), ο Φρίξος πάει στην αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ηλιάνα βρίσκεται στην Κέρκυρα και πως κάτι ύποπτο ετοιμάζει και ο Οδυσσέας ενημερώνει τον Άκη πως η κόρη του βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον παρενοχλεί.

Ο Φρίξος με την Έλλη αρχίζουν να τσακώνονται και πάλι, γεγονός που υποδεικνύει και στους δύο ότι η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει. Η γκαλερί που θα φιλοξενούσε την έκθεση του Οδυσσέα αποσύρει την αγωγή και του ζητάει συνεργασία, καθώς κάποιοι συλλέκτες ζήτησαν να αγοράσουν έργα του. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει με έξυπνο τρόπο ότι ο Άλκης δεν είναι στην Αμερική, αλλά στην Αθήνα. Η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Μάρκου και ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στο θέμα του Άγγελου, γεγονός που κάνει τον Μάρκο να την εκτιμήσει πολύ. Η Ηλιάνα βρίσκεται στο σπίτι της στην Κέρκυρα όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Άκης.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Οδυσσέα πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και την διώχνει... Ο Μιχαήλ προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Μάρκο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Εύα κι ο Νικηφόρος απολαμβάνουν την μεταστροφή της Ολυμπίας κι αρχίζουν να κάνουν όνειρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Μιλτιάδης μελαγχολεί όλο και πιο πολύ με την απουσία του Άλκη, γεγονός που προβληματίζει την Κατερίνα. Ο Φρίξος νιώθει να ασφυκτιά από τις απαιτήσεις του εκδότη του για την προώθηση του βιβλίου, ενώ η Έλλη τον προτρέπει να απολαύσει τη δημοσιότητα. Η Αντριάνα καταφθάνει στην Αθήνα, βρίσκει τον Μάρκο ψυχολογικά πεσμένο κι αποφασίζουν να το ρίξουν στο φαγητό. Ο Αιμίλιος ζητάει από τη Δάφνη να παγιδεύσει τον Έκτορα με βαριές κατηγορίες. Ο Οδυσσέας έχει αρχίσει να αγριεύεται από την παρουσία της Ηλιάνας, ενώ την ίδια ώρα ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved