Ευτυχείτε: Ο Γκουντάρας «έσκασε» το follow που θα συζητηθεί και η Καινούργιου αποχώρησε αμίλητη
Media

Ευτυχείτε: Ο Γκουντάρας «έσκασε» το follow που θα συζητηθεί και η Καινούργιου αποχώρησε αμίλητη

Ευτυχείτε: Η πρωινή παρέα του Open σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor αλλά το insta news του Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ενθουσίασε την ομάδα του

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor 4 ξεκίνησε και η εκπομπή Ευτυχείτε παρουσίασε όλα τα νεότερα από τον Άγιο Δομίνικο. Το πρωί της Τρίτης 22/6 ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε όλο το ρεπορτάζ από όσα θα ακολουθούσαν σε λίγες ώρες, στην προβολή του νέου επεισοδίου για το ριάλιτι.

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά, ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και οι ατομικές ασυλίες. Ο συνεργάτης ωστόσο της Κατερίνας Καινούργιου δεν στάθηκε εκεί, καθώς ενημερώθηκε για τα νεότερα, γύρω από τις σχέσεις της Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor φαίνεται να αποκατέστησαν τις φιλικές τους σχέσεις, μετά τις παρεξηγήσεις και τα κακόβουλα σχόλια...

«Τα ευχάριστα νέα για να ηρεμίσουμε επιτέλους και να χαλαρώσουμε, είναι πως η Σαλαγκούδη έκανε follow στο instagram τον Κονδυλάτο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει μια παύση, προχωρώντας χωρίς σχόλια στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved