8 λέξεις: Ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα
Media

8 λέξεις: Ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (23/6), ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά τις διαμαρτυρίες της.

Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης είναι ακόμα στενοχωρημένος από την προσπάθεια του Άλκη να απομακρυνθεί από κοντά του, λέγοντας ψέματα ότι βρίσκεται στην Αμερική. Αλλά και η Ιφιγένεια, όταν το μαθαίνει, θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Κατερίνα, η οποία φαίνεται ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει τραβήξει τις καταστάσεις στα άκρα.
Ο Φρίξος επιμένει ότι η Ηλιάνα ήρθε στην Κέρκυρα έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της, αλλά ο Οδυσσέας δεν τον πιστεύει. Η Ναυσικά είναι πολύ αγχωμένη για το αν το φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα πάρει την τελική έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο Άκης, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του, αναγκάζεται να πάρει το αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Ένα αντικείμενο που θα βρεθεί στο πορτ-μπαγκάζ, θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή και ο Άκης με οδυνηρό τρόπο θα καταλάβει ότι δεν γνωρίζει στ’ αλήθεια ποια είναι η κόρη του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Φρίξος πάει στην αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ηλιάνα βρίσκεται στην Κέρκυρα και πως κάτι ύποπτο ετοιμάζει και ο Οδυσσέας ενημερώνει τον Άκη πως η κόρη του βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον παρενοχλεί. Ο Φρίξος με την Έλλη αρχίζουν να τσακώνονται και πάλι, γεγονός που υποδεικνύει και στους δύο ότι η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει. Η γκαλερί που θα φιλοξενούσε την έκθεση του Οδυσσέα αποσύρει την αγωγή και του ζητάει συνεργασία, καθώς κάποιοι συλλέκτες ζήτησαν να αγοράσουν έργα του. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει με έξυπνο τρόπο ότι ο Άλκης δεν είναι στην Αμερική, αλλά στην Αθήνα. Η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Μάρκου και ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στο θέμα του Άγγελου, γεγονός που κάνει τον Μάρκο να την εκτιμήσει πολύ. Η Ηλιάνα βρίσκεται στο σπίτι της στην Κέρκυρα όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Άκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved