Survivor: Μετά τα κλάματα, ο Κατσούλης «έδωσε» Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο
Media

Survivor: Μετά τα κλάματα, ο Κατσούλης «έδωσε» Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο

Survivor: Όλα όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης - Οι υψηλές θερμοκρασίες το ατελείωτο αγώνισμα και οι εξομολογήσεις των παικτών.

Ένα διαφορετικό επεισόδιο για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ. Το βράδυ της Τρίτης 22/6 παρακολουθήσαμε το... μαραθώνιο αγώνισμα των παικτών για την δεύτερη ατομική ασυλία.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε για το πώς θα συνεχίσει το παιχνίδι μέχρι τον μεγάλο τελικό αλλά και τη διαδικασία των επόμενων αγωνισμάτων ασυλίας.

Να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία επιλέγοντας αργότερα τον Σάκη Κατσούλη ως πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο νέο επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν ξανά σε ατομικό επίπεδο. Μάλιστα το αγώνισμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού η διάρκειά του κάλυψε το μισό επεισόδιο του Survivor.

Οι παίκτες, φανερά καταβεβλημένοι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίoς κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Ακολούθησε συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Σάκης θα έπρεπε να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μάλιστα το συμβούλιο έγινε σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα, με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα μιλώντας για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved