Survivor: «Χείμαρρος» ο Μπάρτζης:Για ό,τι λέω είμαι υπεύθυνος,δεν με νοιάζει τι καταλαβαίνει ο άλλος
Media

Survivor: «Χείμαρρος» ο Μπάρτζης:Για ό,τι λέω είμαι υπεύθυνος,δεν με νοιάζει τι καταλαβαίνει ο άλλος

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης απαντά μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο Σου Κου Family σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ο Νίκος είπε μεταξύ άλλων στην Αντελίνα Βαρθακούρη που ήταν καλεσμένος: «Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε συνάντησε τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη!

«Για ό,τι λέω εγώ είμαι υπεύθυνος εγώ, για ότι φτιάχνει ο καθένας στο κεφάλι του και καταλαβαίνει είναι άλλο» είπε ο Νίκος.

Και όταν ρωτήθηκε ότι δεν ήταν σωστή η παρομοίωση που έκανε, ο πρώην παίκτης του survivor είπε: «Δεν έκανα καμία παρομοίωση. Δεν σύγκρινα κανέναν με κανέναν, τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η αδερφή του Σάκη απάντησε στον Νίκο: «Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο. Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω.

Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους σχόλια δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved