8 λέξεις: Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν στην Κέρκυρα
Media

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν στην Κέρκυρα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (24/6), ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο Άκης σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλον αυτό το καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας, ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν πατέρας. Αποφασίζει να το ψάξει πιο βαθιά.
Η Μάγδα ενδίδει στις πιέσεις του Αιμίλιου κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια ακόμα εξωσωματική.

Η Δάφνη κι ο Έκτορας έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ παράλληλα ο Αιμίλιος την πιέζει να προχωρήσει με το σχέδιο. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος αγχώνεται όλο και περισσότερο με την προοπτική της δημοσιότητας και σκέφτεται να κλειστεί στο καβούκι του. Η Αντριάνα κι ο Μανούσος συναντιούνται τυχαία στον δρόμο κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννιέται. Η Κατερίνα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και πλησιάζει τον Άλκη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά τις διαμαρτυρίες της. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης είναι ακόμα στενοχωρημένος από την προσπάθεια του Άλκη να απομακρυνθεί από κοντά του, λέγοντας ψέματα ότι βρίσκεται στην Αμερική. Αλλά και η Ιφιγένεια, όταν το μαθαίνει, θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Κατερίνα, η οποία φαίνεται ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει τραβήξει τις καταστάσεις στα άκρα.

Ο Φρίξος επιμένει ότι η Ηλιάνα ήρθε στην Κέρκυρα έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της, αλλά ο Οδυσσέας δεν τον πιστεύει. Η Ναυσικά είναι πολύ αγχωμένη για το αν το φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα πάρει την τελική έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο Άκης, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του, αναγκάζεται να πάρει το αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Ένα αντικείμενο που θα βρεθεί στο πορτ-μπαγκάζ, θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή και ο Άκης με οδυνηρό τρόπο θα καταλάβει ότι δεν γνωρίζει στ’ αλήθεια ποια είναι η κόρη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved