Έλα στη θέση μου: Αποκαλύψεις, ζευγάρια – έκπληξη και αποχωρήσεις
Media

Έλα στη θέση μου: Αποκαλύψεις, ζευγάρια – έκπληξη και αποχωρήσεις

Έλα στη θέση μου: Η καθημερινή κωμωδία του ALPHA έπειτα από πέντε χρόνια έρωτα, περιπέτειας και μπερδεμάτων, φτάνει στην ολοκλήρωσή της.

Στο μεγάλο φινάλε, θα δούμε κάποια ζευγάρια να καταλήγουν μαζί, πολλά γεννητούρια, αλλά και κάποιους ήρωες να μένουν ολομόναχοι...

Πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς, που καθ' όλη ταδιάρκεια των πέντε χρόνων πρόσφερε γέλιο και συγκίνηση. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, οι ήρωες αναζητούν απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα. Συγκεκριμένα, όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, ο Αχιλλέας πείθεται από την Κέντρα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου και άμεσα βρίσκεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής. Κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον άντρα, ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει ότι παγιδεύτηκε από την Κέντρα και τον Μάρκο. Σύντομα, λοιπόν, ο Αχιλλέας με τη βοήθεια του Φώτη και του Ζούβα, βρίσκει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία μεταξύ της Κέντρας και του Μάρκου.

Έτσι, λοιπόν, προχωρούν σε πιο δραστικά μέτρα. Αναγκάζουν τον τελευταίο να τους ακολουθήσει στην αποθήκη όπου τον κρατούν όμηρο μέχρις ότου καταφέρουν να του αποσπάσουν τους κωδικούς για τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Κι ενώ οι ώρες περνούν, η ανάκριση στον Μάρκο συνεχίζεται, με εκείνον να μαθαίνει ότι έχει ανοιχτεί το παλιό του λάπτοπ και συνειδητοποιεί ότι όλα έχουν τελειώσει. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να αποδράσει από την αποθήκη και να πάει να βρει τη Ρενάτα πριν να είναι πολύ αργά. Και τα καταφέρνει. Μόνο που εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τη Ρενάτα και την Ισμήνη, που ετοιμάζονται να φύγουν για τη Γερμανία, αλλά και τον Αχιλλέα, που αποκαλύπτει μπροστά σε όλους στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις λαμογιές της πρώην συζύγου του και του Μάρκου. Τότε η Ρενάτα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τις κινήσεις του τελευταίου και τον διώχνει από τη ζωή της.

Οι ήρωες που καταλήγουν... μόνοι

Η Κέντρα προσπαθεί να αποδεχθεί την απόφαση του πατέρα της να ξαναφτιάξει τη ζωή του με μία μικρότερη γυναίκα και, ταυτόχρονα, να αποδείξει ότι είναι ικανή να έχει μία επιτελική θέση στον Όμιλο Θεοχάρους. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, δέχεται την πρόταση-πρόκληση να διοικήσει από την αρχή τη Sofo Express International κάνοντάς την εύρωστη. Η είδηση για την επαναλειτουργία της εταιρείας γίνεται γνωστή και προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους έχουν περάσει απ' αυτή. Έκτοτε η πάμπλουτη αριστοκράτισσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ο Φώτης την πείθει πως είναι δίπλα της για να πετύχει τον στόχο της. Για λίγο καιρό τουλάχιστον. Και αυτό γιατί ο Φώτης δεν αντέχει να μένει στο πλευρό της, ύστερα από όσα έχει κάνει, οπότε παίρνει την απόφαση να τη χωρίσει οριστικά. Η Κέντρα, μην αντέχοντας να είναι μόνη, αναγκάζεται να πουλήσει την εταιρεία στον Αχιλλέα και στη συνέχεια να φύγει από την Ελλάδα. Κάτι παρεμφερές ετοιμάζεται να κάνει και ο Μάρκος. Εκείνος, όντας σε πολύ χειρότερη θέση από την Κέντρα Θεοχάρους, πηγαίνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση προκειμένου να φύγει το συντομότερο δυνατόν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία όπου ζει, εδώ και λίγους μήνες, η Φαίη. Μόνο που όταν πάει να πάρει τα χρήματα, στο ίδιο μέρος βρίσκεται και ο Βλάσης. Εκεί οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά και κάνουν ένα καλό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά τον πραγματικό κάτοχο των χρημάτων - και όχι μόνο. Πέρα από την Κέντρα και τον Μάρκο, όμως, ακόμη τρεις ήρωες μένουν μόνοι τους. Αναφερόμαστε στη Θάλεια, η οποία είναι αποφασισμένη να φύγει για πάντα από την Αθήνα, παρά τις συνεχείς πιέσεις που δέχεται από τον Δαμιανό να αναθεωρήσει και να μείνουν μαζί. Δεν καταφέρνει όμως να την πείσει με αποτέλεσμα να μένει μόνος του. Όσον αφορά τον Φώτη, μετά τον χωρισμό του από την Κέντρα, αντιλαμβάνεται ότι κατέστρεψε οριστικά τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Βάνα, και ύστερα από όσα συνέβησαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης.

Επανασυνδέσεις, γάμοι και... παιδιά

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα, αφού μαθαίνουν την αλήθεια για τις κομπίνες που είχαν στήσει εναντίον τους η Κέντρα και ο Μάρκος, αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή. Αυτή βασίζεται μόνο στην αμοιβαία αγάπη, στην εμπιστοσύνη και, φυσικά, στην έλευση του πρώτου τους παιδιού. Μάλιστα, όπως τα χρόνια περνούν το ζευγάρι δεν κάνει ένα παιδί, αλλά περισσότερα, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη επιθυμία του. Δημιουργούν μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια και σε όλη την έπαυλη ακούγονται μόνο γέλια. Παράλληλα, η Ισμήνη και ο Βλάσης κάνουν μία τελευταία και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τη σχέση τους, με την πρώτη να καλείται να δώσει κάποιες απαντήσεις. Οι δυο τους, όχι μόνο καταλήγουν μαζί και έχουν μία από τις ομορφότερες σχέσεις, αλλά σύντομα αποκτούν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Παρεμφερή συναισθήματα ισχύουν και στην περίπτωση της Σύλβιας και του Ζούβα, οι οποίοι γίνονται γονείς δίδυμων παιδιών χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Φλωρέτας, που έγινε παρένθετη μητέρα, ενώ εκείνη και ο Λεωνίδας παραμένουν μαζί, αγαπημένοι και μονιασμένοι. Από την άλλη, ο Θοδωρής, ο οποίος πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του αναφορικά με τον Μίμη, δηλαδή πως δεν είναι ο πραγματικός πατέρας του, λαμβάνει ένα αναπάντεχο γράμμα. Αυτό προέρχεται από τον νεαρό άντρα, που ζει πλέον στη Βραζιλία και όσα του γράφει συγκινούν τόσο πολύ τον Θοδωρή, που αποφασίζει να πάει να τον βρει και να διεκδικήσει μία θέση στη ζωή του. Τέλος, ο Ατσαλάκης κάνει πρόταση γάμου στη Βάνα και ο Ζαχαρίας στην επίδοξη δολοφόνο του πρώτου, τη Νικολέτα Κορδελακάκη, με τα δύο ζευγάρια να πραγματοποιούν συγχρόνως το μυστήριο...

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved