Survivor: Μαριαλένα και Κόρο οι δύο νέοι υποψήφιοι μετά τον Ασημακόπουλο
Media

Survivor: Μαριαλένα και Κόρο οι δύο νέοι υποψήφιοι μετά τον Ασημακόπουλο

Survivor: Η επιτυχία του Σάκη Κατσούλη στο τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ανέτρεψε τα πάντα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό...

Επεισόδιο γεμάτο ένταση και ανατροπές για τους παίκτες του Survivor 4. Το βράδυ της Τετάρτης 23/6 παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας το οποίο και θα έκρινε τον πρώτο παίκτη που θα περνούσε στους Ημιτελικούς του ριάλιτι στην Αθήνα.

Προηγήθηκε η εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου: «Στο συμβούλιο χθες είπαμε και τα εσώψυχά μας. Δεν ήξερα όλες τις πτυχές των συμπαικτών μου γιατί το κάθε παιδί εδώ πέρα κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Τι να πω... συγκινητικά πράγματα...» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν το νέο αγώνισμα για την τελευταία ατομική ασυλία.

O Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες του Survivor σε άλλο ένα μαραθώνιο αγώνισμα για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πάλι δεν τα κατάφερε, μένοντας από νωρίς στον πάγκο. Στο επίκεντρο ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος μετρά σερί πλέον επιτυχιών. Ο παίκτης του Survivor σε περίπτωση που θα κέρδιζε και τον νέο αγώνα ασυλίας, αυτόματα θα ακυρωνότανε και η θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και πράγματι, ο Σάκης Κατσούλης τα κατάφερε και αυτή τη φορά, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο ριάλιτι αλλά και στους Ημιτελικούς οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Κόρο θα έπρεπε να επιλέξει τον νέο υποψήφιο (στη θέση του Κατσούλη). Ο Γιώργος Κόρομι υπέδειξε την Μαριαλένα ως νέα υποψήφια .

Ο Σάκης Κατσούλης έχοντας κερδίσει την τελευταία ασυλία υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι. Έτσι, Κόρο και Μαριαλένα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved