Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Έφτασε η τελευταία μέρα, η ημερομηνία λήξης είναι σήμερα. 

Οι αδελφές πρέπει να συναντηθούν στο γραφείο του κ. Garibaldi στις 2 μ.μ. Αυτό τους κάνει νευρικούς, με την επιβαρυντική περίσταση ότι είναι η πρώτη επέτειος του θανάτου του πατέρα τους. Επιπλέον, δεν έχουν ακόμα νέα για την Carla.

Ο Mariano πηγαίνει να αποχαιρετήσει τη Lucia σε περίπτωση που δεν ξαναϊδωθούν και αυτό την ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Η Flor ελέγχει κάποια μέρη με την Jazmín για να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς. Η Miranda θυμάται επίσης την επέτειο και ο Damian την παρηγορεί. Για τον ίδιο λόγο, τη Virginia παρηγορεί ο Javo, με τον οποίο είναι πολύ κοντά.

Στο ξενοδοχείο, οι Mariano και Lolita, προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους άλλους. Ο Javo μαγειρεύει για όλους. Η Lolita προσπαθεί να βάλει μουσική αλλά προκαλεί βραχυκύκλωμα. Τελικά, ο Lucho όντας ενοχλημένος, τους πετάει όλους έξω!

Στο γραφείο του συμβολαιογράφου, οι τέσσερις αδελφές διαφωνούν, ενώ περιμένουν τον κ. Garibaldi. Εκπλήσσονται από την εμφάνιση της Carla, που φτάνει ακριβώς την ώρα. Αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική, ούτε η μεγαλύτερη έκπληξη: ενώ οι πέντε αδερφές, κουρασμένες από την αναμονή, θέλουν να λάβουν τα χρήματα, ο συμβολαιογράφος τους λέει ότι υπάρχει κάποιος άλλος που πρόκειται να μπει. Είναι ο Mario Star, ο πατέρας τους. Οι πέντε αδελφές μένουν άφωνες. Αργότερα, αυτό που τους λέει ο πατέρας τους δεν τις καθησυχάζει καθόλου.

Οι μητέρες τους συναντιούνται στο ξενοδοχείο για να πάνε στο νεκροταφείο με τις κόρες τους για την επέτειο του υποτιθέμενου θανάτου του Mario. Αλλά όταν φτάνουν εκεί, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι εκεί και ότι το ξενοδοχείο είναι κλειστό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved