Έξαψη: Το άρρωστο σχέδιο επιτέλους... αποκαλύπτεται
Media

Έξαψη: Το άρρωστο σχέδιο επιτέλους... αποκαλύπτεται

Η «ΕΞΑΨΗ», το δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, ρίχνει αυλαία.

Τα τελευταία τρία επεισόδια θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 28 έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA.

Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές και εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «ΕΞΑΨΗ» μάς ταξίδεψε στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρίσκαραν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που, μέχρι τότε, πίστευαν ότι τους άξιζε.

Η σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, μας αποχαιρετά, με κάθε έναν από τους ήρωες να γράφει το δικό του επίλογο στη μικρή οθόνη.
Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς:

Δευτέρα 28 Ιουνίου
Επεισόδιο 70
Ο Μηνάς επισκέπτεται το Γιάννο στο νοσοκομείο. Φαίνονται και οι δύο αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή, στη ζωή τους. Ο Τζώρτζης είναι πολύ πεσμένος, λίγο πριν της εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται, μαζί, στο πλευρό του.

Οι ελπίδες της Κλαίρης αναπτερώνονται. Νιώθει ότι, σύντομα, θα μπορεί να είναι και πάλι με την Αγάπη. Μετά από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας, βλέπει τον ένοχο, πίσω από τα κάγκελα. Το άρρωστο σχέδιό του, επιτέλους, αποκαλύπτεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved