Έξαψη: Το δυνατό ερωτικό δράμα ρίχνει αυλαία
Media

Έξαψη: Το δυνατό ερωτικό δράμα ρίχνει αυλαία

Η «ΕΞΑΨΗ», το δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, ρίχνει αυλαία

Τετάρτη 30 Ιουνίου

Επεισόδιο 72

Η επόμενη μέρα, μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης, γίνεται δεκτή. Η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, για το μέλλον της. Ο Κωστής, αποφασίζει, πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία, που έρχεται στο δρόμο του. Ο Μηνάς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά. Η Βίκυ κοιτάει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ. Η τύχη του Ορφέα, μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο. Η Εβίτα, νιώθει ξανά ευτυχισμένη, μετά από πολύ καιρό. Η Κλαίρη ετοιμάζεται να πάρει πίσω την Αγάπη κι ο Αλέξανδρος επιστρέφει, σε εκείνη. Νέες οικογένειες δημιουργούνται. Νέες ευκαιρίες ξημερώνουν.

Τι είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια

Δευτέρα 28 Ιουνίου

Επεισόδιο 70

Ο Μηνάς επισκέπτεται το Γιάννο στο νοσοκομείο. Φαίνονται και οι δύο αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή, στη ζωή τους. Ο Τζώρτζης είναι πολύ πεσμένος, λίγο πριν της εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται, μαζί, στο πλευρό του. Οι ελπίδες της Κλαίρης αναπτερώνονται. Νιώθει ότι, σύντομα, θα μπορεί να είναι και πάλι με την Αγάπη. Μετά από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας, βλέπει τον ένοχο, πίσω από τα κάγκελα. Το άρρωστο σχέδιό του, επιτέλους, αποκαλύπτεται.

Τρίτη 29 Ιουνίου

Επεισόδιο 71

Η μεγάλη νύχτα των εκλογών φτάνει και ο Τζώρτζης αναμένει τα αποτελέσματα, παρέα με τη Ζωή. Στα εγκαίνια του The New Men’s bar, όλοι, μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν, πρώτη φορά, μετά από καιρό, να απολαμβάνουν, όλοι, τη ζωή. Μέχρι τη στιγμή, που η Βίκυ εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα, που ο Ορφέας ανακαλύπτει την απόδραση του Θάνου, από το τμήμα. Κανείς δε μπορεί να φανταστεί τι έχει, πραγματικά, συμβεί. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Με το λόγο για τον οποίο έγιναν όλα αυτά. Μαρίνα, Μηνάς και Ορφέας, ξεκινούν για την Οικία Δανέζη. Το τέλος πλησιάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved