Χαιρέτα μου τον Πλάτανο:  Ανατροπές και εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν!
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ανατροπές και εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν!

Ανατροπές, εκπλήξεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο, για τη φετινή σεζόν, της αγαπημένης σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1, που μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις μας χάρισε άφθονο γέλιο και μας ταξίδεψε όλους στο χωριό μας, ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό τη νέα τηλεοπτική σεζόν, φυσικά, στον… Πλάτανο!

Έως τότε μπορείτε να παρακολουθείτε τις επαναλήψεις της σειράς από την ΕΡΤ1 (από τις 5 Ιουλίου, κάθε μέρα μετά τα μεσάνυχτα), καθώς και από τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης ERTFLIX.

Eπεισόδιο 170ό (τελευταίο):

Μια μεγάλη νύχτα ξεκινάει στον Πλάτανο για όλους τους ήρωές μας. Τα δύο ξαδέρφια αγκαλιά με τα εκατομμύρια, η Κατερίνα αγκαλιά με τον Νικόλα και η Αγγελική αγκαλιά με την καλύτερη ιδέα που είχε ποτέ!

Βέβαια, οι μεγάλες ιδέες στην πράξη φαίνονται και εκεί η παπαδιά θα τα βρει ζόρικα, καθώς η δικιά της ιδέα κοντράρει με αυτή του Τζώρτζη, να προσλάβουν τον Θράσο –μπράβο από την Αθήνα– για να φυλάει τα χρήματά τους. Ο παπάς, απογοητευμένος από τις ανασφάλειες της Κικής, είναι στην κόψη του ξυραφιού για τη μεγάλη απόφαση: να χωρίσουν. Άραγε, θα κάνει το βήμα; Ποιος θα νικήσει, η Αγγέλα ή η αγάπη;

Ο Χαραλάμπης έχει ετοιμάσει στην Καλλιόπη μια μεγάλη έκπληξη: ταξίδι του μέλιτος στην Καππαδοκία, αλλά η κατάρα της Μάρμως είναι βαθιά ριζωμένη και η Καλλιόπη θα το επιβεβαιώσει, για ακόμα μια φορά.

Η φάρσα του Μένιου με την ψεύτικη νάρκη δεν του βγαίνει σε καλό. Ο χρόνος τελειώνει και Παναγής και Νικόλας παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη διεκδίκηση της Κατερίνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved