Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Carla ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη. Ο Fernan την παίρνει στο αεροδρόμιο.

Η Carla ζητά από το Lucho να μην πει τίποτα για το ταξίδι της στις αδελφές της. Όσο είναι στη Νέα Υόρκη, πηγαίνει στα αξιοθέατα και μαγνητοσκοπεί ένα βίντεο για το Federico.

Η αστυνομία επικοινωνεί με το ξενοδοχείο. Ένα άτομο που ονομάζεται Paula Torres συνελήφθη και έχει στο παρελθόν επικοινωνήσει με το Mariano. Η Lucía εξαγριώνεται όταν το ανακαλύπτει. Η Paula αποδεικνύεται ότι είναι η Poli, μια κοπέλα που ζει στο δρόμο και ο Mariano είχε προσκαλέσει για πρωινό στο ξενοδοχείο. Η Miranda αποφασίζει να προσφέρει στην Poli δουλειά στο ξενοδοχείο. Ο Mariano την παίρνει στην κουζίνα, όπου θα εργαστεί για τον Javo.

Η Miranda φροντίζει τον Damián στο νοσοκομείο. Ο Federico πιστεύει ότι η απόσταση μεταξύ εκείνου και της Miranda αυξάνεται όλο και περισσότερο! Η Miranda ζητά από τη Lucia να αφήσει το Mariano. Ο Leon παραδίδει έναν πίνακα που έστειλε η Elena για την Jazmín από το Βερολίνο. Η Flor ζηλεύει και καταλήγουν να διαφωνούν.
Η Lolita νιώθει απαίσια τώρα που επέστρεψε ο αδερφός της. Αρρωσταίνει και αναζητά παρηγοριά στο Javo. Την αφήνει να μείνει σπίτι του, ενώ εκείνος πηγαίνει στη δουλειά.

Ο Germán μιλά με τον Javo στο ξενοδοχείο και ο Javo του λέει ότι μπορεί να πάει να δει την αδερφή του στο διαμέρισμά του. Ο Germán και η Lolita μιλούν για την τραγική οικογενειακή τους ιστορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved