Survivor: Θετικός και στο μοριακό τεστ ο παίκτης του ριάλιτι - Τι θα συμβεί με τον τελικό;
Media

Survivor: Θετικός και στο μοριακό τεστ ο παίκτης του ριάλιτι - Τι θα συμβεί με τον τελικό;

Survivor: Βρέθηκε θετικός και στο μοριακό τεστ ο παίκτης του ριάλιτι, τι θα συμβεί στον τελικό; Θα είναι οι πρώην παίκτες του ριάλιτι στον μεγάλο τελικό του survivor;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε φινάλε αυτή τη Δευτέρα (28/6) με πολλές εκπλήξεις αλλά και κάποια απρόοπτα καθώς ένας από τους καλεσμένους και πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως αποκλειστικά πρώτο το gossip-tv.gr σας ενημέρωσε, ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που ήταν να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην Survivors να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανείς τους στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, απ΄ όπου πέρασαν πολλοί επώνυμοι στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ για τη σεζόν!

Το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου χθες, 29 Ιουνίου τόνισε ότι δεν ξέρουν ποιοι πρώην survivors θα είναι στον τελικό μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού και τι θα γίνει!

Η δημοσιογράφος σημείωσε σήμερα, 30 Ιουνίου στο Happy Day ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν βγει θετικοί στα τεστ, που υπεβλήθησαν ωστόσο θα μπουν σε καραντίνα τηρώντας το πρωτόκολλο.

Και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες ταξιδεύουν από τον Άγιο Δομίνικο με διαφορετικές πτήσεις και θα κάνουν το μοριακό τεστ!

Τι θα συμβεί με τον μεγάλο τελικό, όπου θα πρέπει να παρευρεθούν όλοι οι παίκτες;

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved