Survivor: Δείτε που θα δωρίσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα χρήματα που κέρδισε!
Media

Survivor: Δείτε που θα δωρίσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα χρήματα που κέρδισε!

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε και τα χρήματα που κέρδισε όπως ο ίδιος αποκάλυψε θα τα δώσει σε ένα ίδρυμα.

Αυτή η κίνησή του και η μεγαλοψυχία του την Κυριακή που αποχώρισε συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό γιατί ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είχε πει ότι θα δωρίσει τη χρηματική του αμοιβή!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν αποχωρήσει από το survivor, είχε πει: "Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός.".

Ο πρώην παίκτης συγκέντρωσε 31 χιλιάδες από το survivor!

Η γενική διευθύντρια «Make a Wish», Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μίλησε για την απόφαση του παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου να προσφέρει τις απολαβές του από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης σε διάφορα ιδρύματα και αποκάλυψε ότι: «Τα χρήματα θα πάνε σε ευχές παιδιών…»! Ο Γιώργος της είπε: «Θα στηρίξω ένα ή δύο δωμάτια παιδιών αρκεί αυτά τα παιδιά να παλεύουν τον παιδικό καρκίνο»!

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Δείτε όσα είπε η γενική διευθύντρια «Make a Wish» για τον πρώην παίκτη του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved