Elif: Ο Ταρίκ απάγει και βασανίζει τον Τζεμ
Media

Elif: Ο Ταρίκ απάγει και βασανίζει τον Τζεμ

Elif: Το σχέδιο της Ρανά για να ζηλέψει ο Ταρίκ έχει απόλυτη επιτυχία και ο επιχειρηματίας ξεπερνάει τα όρια.

Όπως θα δούμε, ο Τζεμ πέφτει θύμα απαγωγής από τους άντρες του Ταρίκ. Ο τελευταίος τον βασανίζει έως ότου αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη δήθεν σχέση του με τη Ρανά.

Ο Ταρίκ το τελευταίο διάστημα έχει ανοιχτά δύο μέτωπα. Από τη μία προσπαθεί να εντοπίσει τη Μελέκ πριν το κάνει ο Μουσταφά και από την άλλη προσπαθεί να φέρει ξανά κοντά του τη Ρανά, η οποία τον έχει τρελάνει με τα σχέδια που οργανώνει με τη βοήθεια του Τζεμ εναντίον του. Σε ό,τι αφορά το θέμα της Μελέκ, οι άντρες του πλησιάζουν τον Βεϊσέλ προκειμένου να συλλέξουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν.

Μάλιστα, με τη δικαιολογία πως χρειάζονται βοήθεια με το αυτοκίνητό τους, τον πείθουν να τους ακολουθήσει προκειμένου να τον απομακρύνουν από το μαγαζί του. Καθώς τους βοηθάει, ένας από αυτούς προσπαθεί να τον μαχαιρώσει ενώ δεν τον βλέπει. Οι συνεργάτες του, όμως, τον σταματούν λέγοντάς πως δεν έχουν πάρει ακόμη τέτοια εντολή από τον Ταρίκ και πρέπει να περιμένουν. Την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας έχει ακόμη έναν καβγά με τη Χουμεϊρά, η οποία τον ρωτάει ευθέως εάν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Ο Ταρίκ, όμως, έχει βαρεθεί τη ζήλια της και φεύγει. Πηγαίνει στο σπίτι της Ρανά και της λέει πως δεν θα της επιτρέψει να παντρευτεί τον Τζεμ, αλλά εκείνη συνεχίζει να παίζει μαζί του το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο ίδιος στη συνέχεια καλεί τους άντρες του και τους ζητάει να αφήσουν τον Βεϊσέλ και να ασχοληθούν με τον Τζεμ. Ο Ταρίκ είναι τόσο εξοργισμένος με τον επικείμενο γάμο της Ρανά, που σε αυτή τη φάση δεν τον ενδιαφέρει καν η Μελέκ. Είναι αποφασισμένος να τον εκφοβίσει προκειμένου να αφήσει τη Ρανά, χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως η σχέση τους και ο επικείμενος γάμος τους είναι σχέδιο της γυναίκας. Έτσι, λίγες ώρες μετά, ο Τζεμ πέφτει θύμα απαγωγής από τους άντρες του επιχειρηματία.

Ράνα και Ταρίκ ξανά μαζί

Οι άντρες του Ταρίκ πιάνουν τον Τζεμ και τον μεταφέρουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου λίγη ώρα μετά πηγαίνει και ο Ταρίκ. Ο επιχειρηματίας τον χτυπάει και του φέρεται σκληρά θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον εκφοβίσει και να τον αναγκάσει να μιλήσει. Ο Τζεμ είναι πολύ τρομαγμένος.Έτσι, αποφασίζει να μη ρισκάρει τη ζωή του για τα ψέματα της Ρανά. Παραδέχεται πως η γυναίκα έχει σχεδιάσει τα πάντα για να τον κάνει να ζηλέψει και πως ο γάμος τους ήταν το τελειωτικό χτύπημα προκειμένου να τον οδηγήσει να χωρίσει με τη Χουμεϊρά. Τώρα ο Ταρίκ ξέρει όλη την αλήθεια και επιστρέφει στο σπίτι του χαρούμενος. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, καθώς πριν από λίγο είχαν έναν καβγά και τώρα ο Ταρίκ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ενώ ο Ταρίκ βρίσκεται στο μπάνιο, λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του για κράτηση εισιτηρίων για το Μπαλί με ημερομηνία λίγο μετά τον τοκετό της γυναίκας του.

Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως δεν μπορεί αυτά τα εισιτήρια να είναι για εκείνους και συνειδητοποιεί πως ο άντρας της την απατάει. Στη συνέχεια, ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρεία και έχει πολύ καλή διάθεση, γεγονός που προβληματίζει τη Ρανά.Όταν πηγαίνει στο γραφείο της, βρίσκει τα εισιτήρια για το Μπαλί, για εκείνη και τον Τζεμ. Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει τίποτε, αλλά ο Ταρίκ, τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, παίζει το δικό του παιχνίδι. Συμπεριφέρεται όμορφα ακόμα και στη Φιλίζ η οποία σχολιάζει την αλλαγή στη διάθεση του με την Μπιρτσέ. Ο επιχειρηματίας έπειτα παίζει το παιχνίδι του και λέει στη Ρανά ότι αγαπάει τη γυναίκα του και της εύχεται κάθε ευτυχία με τον Τζεμ. Η γυναίκα γίνεται έξαλλη, αλλά καταφέρνει να το κρύψει. Τηλεφωνεί στον Τζεμ, αλλά δεν απαντά, καθώς οι άντρες του Ταρίκ τον κρατάνε ακόμη δεμένο. Η Ρανά στέλνει μηνύματα στον Τζεμ, αλλά το τηλέφωνο του είναι στα χέρια του Ταρίκ και της απαντάει εκείνος δίνοντας της ραντεβού στο σπίτι της το απόγευμα. Όταν χτυπάει το κουδούνι της, η γυναίκα βλέπει τον Ταρίκ αντί για τον Τζεμ, τον οποίο περίμενε.

Ο επιχειρηματίας της λέει πως γνωρίζει το παιχνίδι που παίζει με τον νεαρό και τον δήθεν αρραβώνα τους. Στην αρχή η συζήτησή τους είναι έντονη, αλλά στη συνέχεια μιλούν για τη σχέση τους. Η Ρανά, όμως, του ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί του αν δεν χωρίσει από τη γυναίκα του. Ο Ταρίκ δέχεται τον όρο της και της δίνει τον λόγο του, γεγονός που την εκπλήσσει. Ακόμη της λέει πως τα εισιτήρια για το Μπαλί είναι για τους δυο τους και εκείνη ενθουσιάζεται, αλλά ζητάει από τον Ταρίκ να έχει χωρίσει από τη γυναίκα του μέχρι την ημέρα του ταξιδιού. Ο επιχειρηματίας επιστρέφει στο σπίτι του αργά και η Χουμεϊρά είναι έξαλλη. Είναι σίγουρη ότι ο άντρας της την απατάει και τον ρωτάει αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ο Ταρίκ το αρνείται, αλλά η Χουμεϊρά επιμένει να κάνει την ίδια ερώτηση και να φωνάζει, ενώ εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και βρίσκει διάφορες δικαιολογίες.

Ο Τζεμ, από την άλλη, αφήνεται ελεύθερος και πηγαίνει στο σπίτι της Ρανά τραυματισμένος. Η γυναίκα λυπάται που τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση, αλλά είναι πάλι μαζί με τον Ταρίκ και δεν θέλει να κλιμακώσει την κατάσταση. Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τζεμ και εκείνος καταλαβαίνει πως δεν νοιάζεται. Της ζητάει, όμως, να μείνει μακριά από τον Ταρίκ, αλλά εκείνη του ομολογεί πως είναι ξανά μαζί και ο Τζεμ δεν μπορεί να το πιστέψει. Του φαίνεται αδιανόητο ότι η Ρανά προστατεύει τον Ταρίκ και θεωρεί πως φέρεται ανόητα. Προσπαθεί να της βάλει μυαλό, αλλά δεν τα καταφέρνει και φεύγει, αλλά της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά αν χρειαστεί βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον Ταρίκ. Ο ίδιος φοβήθηκε για τη ζωή του και κατάλαβε πως ο Ταρίκ είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για να αποκτήσει όσα τον ενδιαφέρουν.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved