Ήλιος: Απίστευτος θρήνος για τον θάνατο του Φίλιππου
Media

Ήλιος: Απίστευτος θρήνος για τον θάνατο του Φίλιππου

Ήλιος: Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε και τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μεγάλη έκρηξη στο πάρτι του γάμου της Αλίκης και του Δημήτρη.

Ο Φίλιππος θα βρει τραγικό θάνατο αφήνοντας πίσω τα παιδιά του να θρηνούν για τον άδικο χαμό του.

Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αναμένεται να είναι συγκλονιστικός με έντονο το αστυνομικό στοιχείο.

Μάλιστα, νέοι άνθρωποι θα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων και με την παρουσία τους θα ανακατέψουν ξανά την τράπουλα, ενώ οι περισσότεροι προσπαθούν να συνέλθουν ψυχικά, αλλά και σωματικά μετά τη μοιραία και τραγική έκρηξη. Σύμφωνα με το my tv, έπειτα από αυτό το γεγονός, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Πολλοί είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι πηγαίνουν για προληπτικές εξετάσεις. Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι που έζησαν αυτή την τραυματική εμπειρία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτό που συνέβη. Ο φόβος κυριαρχεί, ενώ λίγες ώρες μετά μια δυσάρεστη είδηση θα ισοπεδώσει κάποιους.

Αυτή αφορά τον θάνατο του Φίλιππου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του. Μόλις η Αλίκη ενημερώνεται για τον χαμό του πρώην συζύγου της καταρρακώνεται. Δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεσπάει σε κλάματα. Μάλιστα, αισθάνεται τύψεις, αφού αν ο Φίλιππος δεν έδινε το «παρών» στο πάρτι τους θα είχε προλάβει να φύγει μαζί με τη Διώνη από την Καβάλα και θα ζούσε. Η ίδια σε αυτή τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται σκέφτεται μόνο τα παιδιά της, την Εύα και τον Άρη, και τον τρόπο με τον οποίο θα τους ανακοινώσει αυτή τη δυσάρεστη είδηση. Όταν τα δύο νεαρά παιδιά μαθαίνουν ότι ο πατέρας τους πέθανε, νιώθουν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ειδικά η Εύα, η οποία του είχε τεράστια αδυναμία. Τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της θρηνούν για την απώλειά του. Η Αλίκη προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί, όπως και ο Δημήτρης, αλλά μάταια. Κλαίνε συνεχώς και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και ότι δεν θα τον δουν ούτε θα τον αγκαλιάσουν ποτέ ξανά. Βράχος δίπλα τους στέκεται η μητέρα τους, ενώ ο σύζυγός της, ο Δημήτρης, τους υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να βρει και να συλλάβει τον άνθρωπο που σκότωσε τον Φίλιππο. Οι επόμενες μέρες είναι βασανιστικές για όλους και ειδικά για την Εύα και τον Άρη. Τα ξεσπάσματα της κοπέλας ανησυχούν ιδιαίτερα την Αλίκη, η οποία φοβάται για τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει μελλοντικά τόσο η κόρη της όσο και ο γιος της.

Ο Άρης και ή Εύα θρηνούν και εύχονται καθημερινά αυτό που ζουν να είναι ένας εφιάλτης. Η ζωή τους από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ίδια, ενώ ο θάνατος του Φίλιππου τους έχει στιγματίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το ίδιο συγκλονισμένο, όμως, είναι και το τρίτο παιδί του Φίλιππου από τη νεανική σχέση του με τη Λήδα, ο Πέτρος. Ο τελευταίος, που γνώρισε τον πατέρα του πρόσφατα, δεν μπορεί να πιστέψει πως τον έχασε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ήθελε και έκανε όνειρα να ζήσει μαζί του όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Η Λήδα προσπαθεί και εκείνη να συνέλθει και να σταθεί στο πλευρό του παιδιού της που δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα αυτή την απώλεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved