Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι – Ποιοι κινδυνεύουν με εξορία εξαιτίας του
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι – Ποιοι κινδυνεύουν με εξορία εξαιτίας του

Άγριες μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της σειράς αναμένεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός απ' όλους.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ακύλας Μεγαρίτης μετακομίζει στο Διαφάνι και σπέρνει τον τρόμο, καθώς, όπως θα δούμε, κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τόσο εκείνους που αντιτίθενται στη χούντα όσο και εκείνους που ενεπλάκησαν στη δολοφονία του αδερφού του.

Σε λίγες ημέρες οι συντελεστές της σειράς ετοιμάζονται να μπουν ξανά στη διαδικασία των γυρισμάτων για τις σκηνές του τρίτου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις μιας και αυτός ο κύκλος αναμένεται να είναι πιο διαφορετικός από τους προηγούμενους δύο. Σε αυτό θα συντελέσει τόσο η ιστορία που ανοίγει μιας και χρονικά το σενάριο μπαίνει στην περίοδο της χούντας, όσο και κάποια νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων και φέρνουν νέα δεδομένα. Ένα από αυτά, το οποίο θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του τρίτου κύκλου, είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο Ακύλας είναι ο αδελφός του Αχιλλέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα χέρια του Μιλτιάδη στην προσπάθειά του να σκοτώσει τις αδελφές Σταμίρη.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και επιλέγει να μείνει στο μέρος που άφησε ο αδελφός του την τελευταία του πνοή. Η περίοδος που διανύει η Ελλάδα ευνοεί τα σχέδιά του μιας και ο ίδιος είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης «Άβαντες». Η Ελλάδα βρίσκεται στην αρχή της επταετίας της δικτατορίας και ο Ακύλας από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στο Διαφάνι κάνει γνωστές τις προθέσεις του και σπέρνει τον τρόμο. Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον ίδιο με την οικογένειά του είναι το αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια.

Οι φιλοχουντικές αντιλήψεις του Ακύλα γίνονται γρήγορα γνωστές σε όλους τους κατοίκους του Διαφανίου. Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη από αυτή που υπερασπίζεται ο Ακύλας φοβούνται να μιλήσουν. Όπως θα δούμε, πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες πρόκειται να εξοριστούν, θα διωχθούν μακριά από τον τόπο τους και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο Ακύλας κάνει τα πάντα προκειμένου να τιμωρηθεί όποιος δεν συμβιβάζεται με τις ιδέες της χούντας.

Ακόμη, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αχιλλέα. Έτσι, με τη βοήθεια του Μελέτη, μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας, της Δρόσως και του Λάμπρου και μπαίνουν στο στόχαστρό του. Οι Διαφανιώτες πρόκειται να περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές και θα ζουν μέρα νύχτα υπό τον φόβο της εξορίας.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved