Media

Ευτυχείτε: Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου - Πρόταση γάμου on air στην εκπομπή της!

Ευτυχείτε: Πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής του Open!

Αυλαία ρίχνει σήμερα, 2 Ιουλίου η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είχε μόνο δάκρυα, γέλια και αφιερωματικά βίντεο, είχε και μία υπέροχη πρόταση γάμου που συγκίνησε τους πάντες!

Η Κατερίνα Καινούργιου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μιλούσε για τη φίλη της που είναι και κομμώτριά της εδώ και χρόνια και της έλεγε όλα τα spoiler για το survivor!

H Μάιρα εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής και ενώ περίμενε να δει ένα βίντεο με τον… Ντάφυ και το ριάλιτι επιβίωσης τελικά δεν είδε το εν λόγω βίντεο, αλλά ένα βίντεο με τον σύντροφό της, Κώστα που της έκανε ερωτική εξομολόγηση…

Και δεν ήταν το μόνο… Η παρουσιάστρια πήρε τη φίλη της από το χέρι και πήγαν σε ένα άλλο πλατό όπου εκεί ήταν ο αγαπημένος της και κρατούσε μία ανθοδέσμη και ένα κουτί που είχε ένα μονόπετρο! Και μπορεί ο Κώστας να μην γονάτισε όμως της είπε "Θα με παντρευτείς;" και πριν προλάβει να πει το «ναι», η Κατερίνα Καινούργιου αναφώνησε: «Κουμπάρα εγώ…»!

Και στη συνέχεια η παρουσιάστρια λύγισε, ενώ η μέλλουσα νυφούλα έτρεμε και έκλαιγε από ευτυχία, μιας και δεν το περίμενε με τίποτα!

«Την αγαπάω πάρα πολύ, όπως αγαπάω και όλους τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αδερφή μου» είπε η παρουσιάστρια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved