Κατερίνα Καινούργιου: Τέλος από το OPEN - Αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να αποχωρήσει
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Τέλος από το OPEN - Αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να αποχωρήσει

Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε σήμερα αυλαία και η εκπομπή της Ευτυχείτε στο OPEN, ανήκει πια στο παρελθόν καθώς η παρουσιάστρια κατήγγειλε τη σύμβασή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και εν συνεχεία Open Beyond, με σκοπό να αναλάβει, την επιμέλεια και παρουσίαση της πρωινής, ζωντανής, ψυχαγωγικής ζώνης σε συνθήκες υψηλής ανταγωνιστικότητας.

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της κατάφεραν να φέρουν την εκπομπή «Ευτυχείτε» στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης για τη σεζόν 2020/2021 με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gossip-tv.gr ο βασικός λόγος που οδήγησε την Κατερίνα Καινούργιου να προσβάλλει τη σύμβασή της είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε επικοινωνία τόσο της ίδιας όσο και των συντελεστών της εκπομπής Ευτυχείτε με τη Διεύθυνση Προγράμματος.

Όπως φημολογείται στο εξώδικο που έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στο κανάλι τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι η εκπομπή ήταν πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης, η διεύθυνση προγράμματος προχώρησε σε σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής καθώς και στη μείωση κόστους της εκπομπής, αφαιρώντας σημαντικούς πόρους, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει οι συντελεστές για επανόρθωση. Αναφέρεται μάλιστα ότι σε ένα καθημερινό, ζωντανό πρόγραμμα, η ανάγκη του κεντρικού παρουσιαστή να είναι σε άμεση επαφή με την Διεύθυνση Προγράμματος και τον σταθμό είναι θεμελιώδης. Η παρούσα διεύθυνση προγράμματος, όπως λέγεται ότι αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου στο εξώδικο που απέστειλε στο κανάλι, δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις εκπομπές της, ούτε καν στο στούντιο της εκπομπής για έναν απλό χαιρετισμό, κάτι που την δυσαρέστησε πολύ.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων φέρεται να τονίζει στο εξώδικο της καταγγελίας της σύμβασής της τα εξής:

  • Εκτός από την εκφρασμένη για μήνες δυσαρέσκεια της υπήρξε απόφαση κάποιων μελών της ομάδας να αποχωρήσουν ή/και άλλα μέλη σκέφτονταν να αποχωρήσουν.
  • Λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο,η οποία ουδέποτε έγινε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Λέγεται, μάλιστα, ότι η παρουσιάστρια έχει επισημάνει στην εξώδικη καταγγελία της ότι με μία σειρά από ενέργειες του σταθμού εθίγη η ηθική και επαγγελματική υπόστασή της. Αναφέρεται συγκεκριμένα στην αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα παραπάνω, η Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του σταθμού.

Μάλιστα η ίδια είπε στο φινάλε της εκπομπής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved