8 λέξεις: Ο συγκλονιστικός επίλογος γράφεται απόψε - Οι ήρωες παίρνουν αυτό που τους αξίζει
Media

8 λέξεις: Ο συγκλονιστικός επίλογος γράφεται απόψε - Οι ήρωες παίρνουν αυτό που τους αξίζει

8 λέξεις: Ο συγκλονιστικός επίλογος γράφεται απόψε στις 21.00 και οι ήρωες παίρνουν αυτό που τους αξίζει…

Με ένα καθηλωτικό διπλό επεισόδιο ολοκληρώνεται η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, απόψε στις 21.00. Αγωνία, ένταση, συγκίνηση, πόνος, έρωτας, χαρά, αισιοδοξία. Όλα τα συναισθήματα χτυπούν κόκκινο στο τελευταίο επεισόδιο των 8 Λέξεων με τους δημιουργούς να δίνουν στους ήρωές τους το καλύτερο φινάλε.

Τι θα δούμε απόψε:

Η Ηλιάνα συλλαμβάνεται και ο Άκης, σοκαρισμένος, είναι σίγουρος πως κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει την Ηλιάνα, η οποία αρχικά αρνείται τα πάντα, όταν όμως της παραθέτει τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής της, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, παρά να παραδεχτεί τους φόνους που έχει διαπράξει. Ο Άκης μαθαίνει για την ομολογία της κόρης του και καταρρέει. Όταν της απευθύνει τον λόγο για τελευταία φορά, ο διάλογος είναι οδυνηρός και για τους δύο.

Όλοι οι άλλοι, θα μάθουν τα νέα από τις ειδήσεις και θα συμπονέσουν τον Αρώνη για την τραγωδία που του χτύπησε την πόρτα. Το ερώτημα τώρα είναι, κατά πόσο θα αντέξει ο ίδιος να σηκώσει αυτό το βάρος. Σε αντίθεση με τον Άκη, η Ναυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την επικείμενη βράβευσή της ενώ και άλλα χαρμόσυνα γεγονότα έρχονται να προστεθούν στο ευχάριστο κλίμα: Έρωτες δημιουργούνται και έρωτες φουντώνουν, οικογένειες μεγαλώνουν, φιλίες και ζευγάρια ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους, στο κανάλι πνέει αέρας ανανέωσης και το κόμμα της Αναγέννησης αναβαθμίζεται.

Κάποιοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα λάθη τους, κάποιοι θα χαμογελάσουν, κάποιοι θα πονέσουν και κάποιοι θα δικαιωθούν.

Στο τέλος των 8 Λέξεων, όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει…

Δείτε το trailer:

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved