8 λέξεις: Και η Άννα Βίσση στο φινάλε της σειράς με... τον τρόπο της (Video)
Media

8 λέξεις: Και η Άννα Βίσση στο φινάλε της σειράς με... τον τρόπο της (Video)

8 λέξεις: Φινάλε αυτή την Παρασκευή (2/7) και για την σειρά του ΣΚΑΙ που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Κατά την έναρξη του επεισοδίου με τον δικό της τρόπο μπήκε και η Άννα Βίσση στη σειρά καθώς ακούσαμε ένα τραγούδι της και συγκεκριμένα το «Λουλακί».

Κάτι που πολλοί τηλεθεατές δεν περίμεναν καθώς πρόκειται για ένα χαρούμενο τραγούδι ενώ στο τελευταίο επεισόδιο οι εξελίξεις κάθε άλλο παρά χαρούμενες δεν είναι!

Δείτε το βίντεο:

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η Ηλιάνα συλλαμβάνεται και ο Άκης, σοκαρισμένος, είναι σίγουρος πως κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει την Ηλιάνα, η οποία αρχικά αρνείται τα πάντα, όταν όμως της παραθέτει τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής της, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, παρά να παραδεχτεί τους φόνους που έχει διαπράξει. Ο Άκης μαθαίνει για την ομολογία της κόρης του και καταρρέει. Όταν της απευθύνει τον λόγο για τελευταία φορά, ο διάλογος είναι οδυνηρός και για τους δύο.

Όλοι οι άλλοι, θα μάθουν τα νέα από τις ειδήσεις και θα συμπονέσουν τον Αρώνη για την τραγωδία που του χτύπησε την πόρτα. Το ερώτημα τώρα είναι, κατά πόσο θα αντέξει ο ίδιος να σηκώσει αυτό το βάρος. Σε αντίθεση με τον Άκη, η Ναυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την επικείμενη βράβευσή της ενώ και άλλα χαρμόσυνα γεγονότα έρχονται να προστεθούν στο ευχάριστο κλίμα: Έρωτες δημιουργούνται και έρωτες φουντώνουν, οικογένειες μεγαλώνουν, φιλίες και ζευγάρια ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους, στο κανάλι πνέει αέρας ανανέωσης και το κόμμα της Αναγέννησης αναβαθμίζεται.

Κάποιοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα λάθη τους, κάποιοι θα χαμογελάσουν, κάποιοι θα πονέσουν και κάποιοι θα δικαιωθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved