Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía είναι αποφασισμένη να πουλήσει το μερίδιό της στο ξενοδοχείο, αλλά ταυτόχρονα λυπάται που θα χάσει την επαφή με τις αδελφές της.

Η Jazmín και η Flor μιλούν και κανονίζουν να συναντηθούν στο διαμέρισμα της Jazmín. Ομολογεί ότι την αγαπήσε από τη στιγμή που την συνάντησε και ότι την κάνει ευτυχισμένη
Η Carla καλεί τον Federico από τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν θέλει κανέναν να ξέρει πού είναι
Ο Mariano και η Lucía είναι απομακρυσμένοι και δεν μιλούν, αλλά κανένας τους δεν υποχωρεί.

Η Lucía είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά της Poli και επιτρέπει στο Mariano να γνωρίζει ότι είναι ευχαριστημένη με τη βοήθεια που της δίνει
Ο Leo δανείζεται το διαμέρισμα του Federico για να περάσει τη νύχτα με τη Trinidad. Ξεχνάει όμως τη κουζίνα αναμμένη και προκαλεί έκρηξη.

Η Miranda πηγαίνει με τον Federico για να δει τι συνέβη στο διαμέρισμα του φίλου του. Καταλήγουν να προγραμματίσουν ένα δείπνο ανάμεσά τους, το οποίο ακυρώνεται επειδή ο Damián φεύγει από την κλινική και αποφασίζει να τον παραλάβει. Ο Damián σχεδιάζει μια έκπληξη για αυτήν στην κουζίνα του ξενοδοχείου, η οποία είναι γεμάτη λουλούδια και κεριά. Ομολογεί ξανά την αγάπη του και τολμά να την φιλήσει.

Η Lucia είναι πολύ λυπημένη και κλαίει ασταμάτητα. Χρειάζεται την Carla και της στέλνει ένα φωνητικό μήνυμα για να την ενημερώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved