Έλα στη θέση μου: Το τελευταίο γύρισμα, το πάρτι και η απείθαρχη καμπάνα
Media

Έλα στη θέση μου: Το τελευταίο γύρισμα, το πάρτι και η απείθαρχη καμπάνα

Αυλαία ρίχνει σήμερα στις 8 μετά από πέντε χρόνια προβολής το αγαπημένο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Μια τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και για όλα αυτά τα χρόνια έγινε η συνήθεια των 8 κάθε βράδυ χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου τόσο στους πρωταγωνιστές του, όσο και σε όλους εμάς.

Και έφτασε η ώρα του τελευταίου γυρίσματος και το Gossip-tv.gr ήταν εκεί και τα είδε όλα! Την αγάπη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και καθημερινής τριβής είχαν γίνει σχεδόν οικογένεια, τη συγκίνησή τους για την ολοκλήρωση της σειράς αλλά και τα ευτράπελα που δεν έλειψαν ούτε από αυτό το τελευταίο γύρισμα πριν από το wrap. (Δηλαδή την ανακοίνωση του τέλους από τη σκηνοθετική ομάδα του σήριαλ)

Με δύο γάμους και μια γέννα κλείνει η σειρά. Ο Ατσαλάκης (Δημήτρης Παπαδάκης) και η Βάνα Τούτουρα (Κάλη Δάβρη) αλλά και ο Ζαχαρίας (Ερμόλαος Ματθαίου) με την Κορδελακάκη (Ελένη Καραδάκη) συναντούν τον παπά μπροστά στην εκκλησιά με σχεδόν όλο το καστ εκεί για να ενώσουν τις ζωές τους. Σιγά που θα ήταν τόσο απλό. Φυσικά οι γάμοι δεν ολοκληρώνονται- τουλάχιστον όχι και οι δύο- αφού σπάνε τα νερά της Φλωρέτας και φεύγουν τρέχοντας για το μαιευτήριο.

Το γύρισμα από μόνο του είχε άφθονο γέλιο με τους ηθοποιούς του καστ να έχουν μεγάλα κέφια, να πειράζονται και να βγάζουν άφθονες selfies. Και ευτράπελα. Όπως αυτό με την καμπάνα της εκκλησίας που τους παίδεψε αρκετά αφού τόσο στην πρόβα πριν από το "πάμε" των σκηνοθετών Γιάννη Βασιλειάδη, Σπύρου Ρασιδάκη και Γεωργίας Ζήση, το σχοινί της μπλεκόταν στο πέτρινο καμπαναριό, όσο και στο γύρισμα που γινόταν κάτω από ειδική τέντα για να προστατεύονται οι ηθοποιοί από την αφόρητη ζέστη και τον καυτό ήλιο. Με την τέντα μάλιστα τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα με την Άνδρη Θεοδότου και τον Αναστάση Κολοβό να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους συναδέλφους τους αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με αστείρευτο χιούμορ.

Και φυσικά ένα τεράστιο χειροκρότημα από όλους όταν πια ολοκληρώθηκε το απαιτητικό γύρισμα και όλα είχαν τελειώσει.

Από το τελευταίο γύρισμα του Έλα στη Θέση μου πέρασαν και ως θεατές τόσο ηθοποιοί που συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο αν και οι ρόλοι τους είχαν ολοκληρωθεί, όπως η Ειρήνη Φαναριώτη που έκανε φέτος την Κέντρα, αλλά και ηθοποιοί που απλά ήρθαν να δουν φίλους και η παρουσία τους ήταν σίγουρα έκπληξη, όπως ο Τόνυ Δημητρίου που φτάνοντας αγκαλιάστηκε με τον Αναστάση Κολλοβό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Μιχάλη Μαρίνο με τον οποίο είχε και για αρκετή ώρα συζήτηση.

Μετά το τέλος η παραγωγή διοργάνωσε για όλους του ηθοποιούς και τους συντελεστές ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε ώρες με μουσική και πολύ κέφι αφού αυτά τα χρόνια τους συνέδεσαν πολλά και όπως προαναφέραμε οι περισσότεροι έχουν πια δημιουργήσει μεταξύ τους σχέσεις ζωής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved