Survivor: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Κοσμοσυρροή από νωρίς στο Γαλάτσι!
Media

Survivor: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Κοσμοσυρροή από νωρίς στο Γαλάτσι!

Survivor τελικός: Η μεγάλη στιγμή έφτασε και όλα ήταν έτοιμα για την ανάδειξη του νικητή του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος απόψε αναμετριούνται για τελευταία φορά στον αγώνα διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ και του τίτλου φυσικά του Survivor.

Από νωρίς ήταν όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά, με τους περισσότερους από τους πρώην συμμετέχοντες να έχουν φτάσει στον χώρο του Θεάτρου Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσουν το... ντέρμπι.

Φυσικά, ο κόσμος, φανατικοί θαυμαστές των παικτών, κυρίως των φιναλίστ Σάκη και Ηλία, είχαν επίσης λάβει θέσεις για να εμψυχώσουν τους παίκτες και να πανηγυρίσουν φυσικά με την ανακοίνωση της ανάδειξης του νικητή.

Ο Γιώργος Λιανός λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού μίλησε στην κάμερα του love it για το αποτέλεσμα του χθεσινού ημιτελικού και προέβλεψε πως ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θα κριθεί στο νήμα.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε: «Περάσαμε υπέροχες στιγμές και έχουμε ξεχάσει πάρα πολλά πράγματα, γιατί είχε μεγάλη διάρκεια το φετινό Survivor. Στον τελικό έχουμε πάρα πολλά βιντεάκια, τα οποία είναι αστεία πολύ. Όποιος και να έφτανε στην τριάδα, είτε ο Κόρο ή η Μαριαλένα θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»!

Και πρόσθεσε: « Και τα δύο παιδιά ήταν από την πρώτη μέρα στο Survivor. Όλοι είναι νικητές. Νομίζω πως ο νικητής θα κριθεί στο νήμα, από ό,τι καταλαβαίνω και εισπράττω».

Πάντως, από τους πρώτους που κατέφθασαν στο θέατρο ήταν, όπως και χθες, η Σοφία Μαργαρίτη ενώ ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε και την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία. Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved