Survivor: Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού μετά το τέλος του ριάλιτι
Media

Survivor: Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού μετά το τέλος του ριάλιτι

O τέταρτος κύκλος του survivor ολοκληρώθηκε και στον τελικό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το επόμενο survivor!

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος οπού μεγάλος νικητής του φετινού Survivor αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Όλοι εσείς που μας βλέπετε, καλύτερες συμβουλές δεν θα μπορούσατε να έχετε από αυτές που έδωσαν οι δύο φιναλίστ. Για αυτό αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο επόμενο Survivor ο τρόπος είναι αυτός. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αν το πιστεύετε, αν εμπνευστήκατε λιγάκι από αυτά που σας είπαν οι δύο φιναλίστ, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και όλοι αυτοί οι υπέροχοι παλιοί συμπαίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Γιώργος Λιανός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Ήρθε η ώρα να κρεμάσω τη σφυρίχτρα και να γίνει και αυτή η εμπειρία, ανάμνηση. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της @acunmedyaglobal και τον @skaitv.gr για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φέτος.

Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά και μόνο έτσι φέρνει αποτέλεσμα. Εύχομαι μαζί με τους παίκτες του SURVIVOR2021 να σας κρατήσαμε καλή συντροφιά! Καλό καλοκαίρι! #survivorgr #acunmedya».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved